Topp 4 bästa rabatter & erbjudanden just nu

1. Hello Fresh -
Upp till 1359 kr rabatt på dina fem första matkassar när du går via vår LÄNK. (Gäller tillsvidare)

2. Linas matkasse -
20% på dina 2 första matkassar när du går via vår LÄNK. (Gäller till 11/06)

3. Middagsfrid -
Få 30+30+20+20% rabatt på dina fyra första kassar med koden "FAMILJEFRID" när du går via vår LÄNK. (Gäller till 31/05)

4. Better Feast -
25% rabatt på din första matkasse när du går via vår LÄNK. (Gäller tillsvidare)


Uppdaterad: 2024-05-06

Tidsjakten – tidstjuv att handla mat

Förra veckan så visade SVT tredje avsnittet av serien Tidsjakten, en serie där vi får följa olika personers kamp för att få ihop vardagen och att hinna med allt som ska göras. I tredje avsnittet deltog en bonusfamilj med 4 barn 2 katter och 2 hundar hus och två heltidsarbetande föräldrar. Ett vanligt scenario för många bonusfamiljer är att barnen är hemma varannan vecka och det blir en utmaning att få vardagsrutiner att fungera så väl som önskat. (Gäller även för många andra familjer oavsett hur många barn, katter, hundar.) Vi ska här presentera lösningen på tidsjakten.

Stor tidstjuv- att åka och handla mat

Mamma Anna känner sig som en hushållerska och det visade sig att kvalitetstiden med barnen för båda föräldrarna var så liten att det handlade om ca 5 min om dagen. Petra Brask, tidsexpert,  visade att dygnets timmar inte räckte till för familjen och att den stora tidstjuven för familjen var allt handlande av mat. Att ständigt behöva åka och handla mat, planera varje dag vad som skulle ätas till middag stal en oerhört stor mängd tid av familjen och tid som de skulle kunna använda till kvalitetstid med varandra.

Kvalitetstid med familjen svårast att hinna med enligt undersökning

I en undersökning som SVT gör visar det sig att det som är svårast att hinna med i vardagen är att träffa vänner och kvalitetstid med familjen. Andra delar av livspusslet tar så stor tid från det som familjer egentligen vill hinna med. Nämligen att umgås med varandra. Att ständigt behöva stressa hem från jobbet och samtidigt behöva tänka ut middagens mat, handla och laga maten tar större tid än vad vi tror att det gör. Och det sker ofta när barnen är vakna och vill träffa sina föräldrar.

Välj matkasse för hemleverans-lösningen på tidsjakten

Genom att välja att få din mat hemskickad och färdigplanerad med recept för veckans middagar sparar du och din familj bevisligen stor mängd tid. Genom att beställa matkasse får ni mer tid med varandra. Du och familjen får dessutom goda och väl genomarbetade middagar istället för att stressa ihop något med hel eller halvfabrikat. Det är så enkelt att lösa tidsjakten, här kan du ta reda på vilka matkassar som levererar hem till dig.

Läs mer

Lämna en kommentar