Topp 6 bästa rabatter & erbjudanden just nu

1. Årstiderna.se -
Få gratis japansk universalkniv värd 950 kr när du köper valfri matkasse via vår LÄNK.
(Så långt lagret räcker)

2. ICA.se -
299 kr för första matkassen för nya kunder som går via vår LÄNK.
(Exklusivt erbjudande)

3. Linas Matkasse -
20% rabatt på dina två första matkassar när du går via vår LÄNK.
(Gäller tillsvidare)

4. Hellofresh.se -
965 kr rabatt på dina fyra första kassarna när du går via vår LÄNK
(Exklusivt erbjudande)

5. Better Feast -
50% rabatt på din första matkasse när du går via vår LÄNK.
(Gäller tillsvidare)

6. Matsmart -
17% rabatt på din order med koden "NYKUND17" när du går via vår LÄNK.
(Gäller till 30/6 vid köp över 250kr)

Uppdaterad: 2022-06-10

Better Feast

Kockarna och dietisterna hos Better Feast använder främst spannmålsprodukter, kål, rotgrönsaker som centrala ingredienser i måltiderna och köttet har normalt en låg fetthalt.

Gå direkt till Better Feast

Matkassar från Better Feast

Viktminskningskasse
Prova-På-Pris 1040:- 1040 - 1040:-
20 middagar
1 personer

5x frukost, 5x middag, 5x kvällsmat, 5x mellanmål

Vardagskassen
Prova-På-Pris 712:- 712 - 1039:-
10 - 20 middagar
1 personer

Upp till 20 rätter ( 3x måltider och 1x mellanmål i 5 dagar i veckan)

Familjekassen
Prova-På-Pris 599:- 599 - 1373:-
3 - 5 middagar
2 - 5 personer

Better Feast är en relativt ny aktör på den svenska marknaden och har snabbt blivit en storfavorit bland kunderna. Företaget startades ursprungligen i Danmark. Fokus ligger på att skapa en enklare vardag med leverans av matkassar som är mer hälsosamma än de flesta alternativ som finns på marknaden idag. Här använder kockarna och dietisterna bakom konceptet spannmålsprodukter, kål, rotgrönsaker som centrala ingredienser i måltiderna och köttet har normalt en låg fetthalt. Målet för dig som beställer matkassar från Better Feast är att du skall kunna äta hälsosam mat som ger energi och i längden en bättre livskvalitet.  

Fördelar med att välja Better Feast 

  • En hälsosam profil för varje måltid, förberedda av utbildade dietister och lagade av professionella kockar. 
  • Färdiglagade rätter som bara behöver värmas i ugn eller mikrougn och sparar dig mycket tid varje dag, utan att tumma på kvaliteten vid något tillfälle.  
  • Stor variation på rätterna vilket ger dig möjlighet att på ett smidigt sätt få en varierad kost. Du har varje vecka hela 9 olika rätter att välja från.  

Bra att veta om matkassar från Better Feast 

När du väljer att få Better Feast matkasse levererad till din dörr så har du möjlighet att välja en av tre olika kassar, alla med olika syften och maträtter beroende på vilka behov just du och din familj har.  

I Viktminskningskassen ingår 5 x frukost, 5 x middag, 5 x kvällsmat och 5 x mellanmål. För detta betalar du ett pris från 1040 SEK. I Viktminskningskassen kan du också lägga till alternativet Bootcamp. Du får utöver Viktminskningskassen då en tre dagars-juicekur och en träningsplan och detta är en perfekt lösning för alla som inte bara vill gå ned i vikt men samtidigt bli starkare och mer hälsosam. 

Familjekassen väljer du mellan 9 olika rätter varje vecka. Du väljer sedan hur många dagar du vill ha kassen för. Alternativet är då 3-5 dagar. Sist men inte minst väljer du antal personer (mellan 2-5 stycken) som du vill att kassen skall gälla för. Priset blir endast från 282 kronor och uppåt beroende på dina angivna preferenser. 

I Vardagskassen får du frukost, middag, kvällsmat och mellanmål, planerad i femdagarsspann. Kostnaden för en sådan kasse ligger på en summa från 712 kronor.  

Det går alltid att välja att få ett vegetariskt alternativ när du väljer Better Feast.  

Betalning

Du betalar direkt på sajten med de vanliga bankkorten, VISA eller Mastercard. För Familjekassen gäller en löpande prenumeration fram till att du själv väljer att säga upp den. Väljer du istället Viktminskningskassen eller Vardagskassen anger du vid beställningen under hur många veckor du önskar den levererad och betalar direkt. Efter att bindningstiden är slut måste du lägga en ny beställning.  

Leverans

Leveransen sker direkt hem till din dörr på måndagar. Allt för att försäkra dig om att du har fräsch och god mat för alla veckans fem arbetsdagar. Med Better Feast blir det enkelt att äta hälsosamt, oavsett hur stressig vardagen än kan bli ibland.