Topp 5 bästa rabatter & erbjudanden just nu

1. Årstiderna.se -
Få gratis japansk universalkniv värd 950 kr när du köper första kassen LÄNK.
(Så långt lagret räcker)

2. ICA.se -
299 kr för första matkassen för nya kunder som går via vår LÄNK. (ordinarie upp till 669 kr)
(Exklusivt erbjudande)

3. Marleyspoon.se -
25 % rabatt på dina 4 första matkassar när du går via vår LÄNK
(gäller till 2021-12-31)

4. Better Feast -
50% på första familjekassen (färdiglagade rätter) när du går via vår LÄNK.
(gäller till 2021-10-17)

5. Hellofresh.se -
30 % rabatt på första 2 matkassarna + 20% rabatt på den 3:e och 4:e matkasse när du går via vår LÄNK. 
(gäller till 2021-12-31)

Uppdaterad: 2021-10-10

Integritetspolicy

Det är Företaget Hogmalms Media AB som är ansvarig för din integritet och säkerhet när du besöker webbplatsen Hittamatkassen.se. Vi arbetar enbart med personliga uppgifter för att förbättra sajten och skapa en bättre användarupplevelse. Vi kan också behöva använda personlig information i de fall du lämnar en kommentar på vår webbplats, eller ifall du själv väljer att kontakta oss via vårt kontaktformulär. Hogmalms Media AB tar fullständigt ansvar att följa personuppgiftslagen vad gäller hantering av personuppgifter. Du hittar våra fullständiga kontaktuppgifter längst ner på sajten ifall du har frågor angående din integritet eller säkerhet.

Vad är personuppgifter?

Den information som vi kan samla in på denna webbplats, cookies, IP-adresser och elektronisk identitet (ex. gravatar) kan falla under personuppgift om det går att spåra denna information till en individ. Vi arbetar aktivt med att skydda användare på vår sajt genom att inte visa bilder på kommentarer och radera eventuella efternamn som vissa besökare skriver in medvetet eller av misstag.

Längst ner på denna sida hittar du uppgifter om företaget som ansvarar för personuppgifter på denna webbplats. Det är bara att kontakta oss ifall du vill radera information som ligger publicerad på denna webbplats.

Hur vi arbetar med personuppgifter

Vi arbetar inte aktivt med att samla in personliga uppgifter när du besöker webbplatsen Hittamatkassen.se. Den personliga information som synliggörs på sajten är via kommentarer som du självmant lämnar i kommentarsfältet. Vi har dock som policy att radera eventuella efternamn som våra besökare lämnar i kommentaren. Din personliga information kommer vi också bli tvungna att hantera ifall du självmant väljer att kontakta oss via vårt kontaktformulär eller via vår e-post. Genom att kommentera eller kontakta oss via kontaktformulär eller via mejl så samtycker du till att vi hanterar dina personliga uppgifter i form av namn och IP-adress som lagras vid kontakt.

Anonym användardata på Hitttamatkassen.se

Vi arbetar med analysverktyget Google Analytics för att bättre förstå hur våra besökare använder vår hemsida. Vi kan genom Google Analytics ta del av uppgifter som geografisk position, operativsystem, webbläsare, samt att vi också kan se vilket ip-nummer besökaren har ifall användaren inte valt att stänga av denna funktion i datorn. Vi kan också genom analysverktyget Analytics samla in statistik på hur ditt användarbetende ser ut när du besöker vår webbplats. Här får vi uppgifter om bland annat vilka sidor (på Hittamatkassen.se) besökaren varit på samt under hur lång tid.

Alla dessa analyser från Google Analytics kan dock inte spåras till dig som individ. Denna information faller därför inte under personuppgiftslagen.

Vi använder enbart cookies genom att förbättra användarvänlighet på hittamatkassen.se och genom detta skapa en bättre hemsida till våra besökare. Vi vill genom sparade cookies förenkla ditt nästa besök genom att spara inställningar, så att du slipper fylla i formulär och andra fält vid ditt nästa besök.

Användarinformation och data hanteras säkert 

Vi kommer inte att spara dina uppgifter längre än nödvändigt. Vi kommer att avidentifiera och radera dina personliga uppgifter fort vi inte har nytta av dessa för ändamålet. Vi kommer heller inte att dela personuppgifter eller användarinformation till någon tredje part.

Hantera din personliga information

Du som besöker vår webbplats Hittamatkassen.se har fullständig rättighet att radera eller korrigera dina personliga uppgifter som ligger sparad hos oss. Du har givetvis full rättighet att ändra något eller be oss ta bort personliga uppgifter utan någon kostnad. Du kan använda vårt kontaktformulär ifall du har funderingar om dina personliga uppgifter eller vill ha dessa raderade eller justerade.

Annonsering på Hittamatkassen.se

På Hittamatkassen.se sker annonsering och marknadsföring genom affiliatemarknadsföring och direktsamarbete med vissa företag. Vi samarbetar med bl. a. Adrecord AB, Adtraction Marketing AB och Adservice Scandinavia AB för att ta del av deras affiliateprogram med olika företag.

Läs mer om vad affiliate­marknadsföring innebär på Adtraction.com.

Cookies

Cookie är en textfil som en webbplats sparar på användarens dator. Cookies används på de flesta hemsidor för att ge en bättre användarupplevelse och ge besökaren tillgång till viktiga funktioner. Ett företag kan också använda dina cookies för att bättre förstå hur du använder deras hemsida. Det kan vara genom att använda verktyg som mäter användarbetende som Google Analytics eller Hotjar. Det är också vanligt att man samlar in cookies för att optimera sin annonsering via Google ADS eller Facebook ADS.

Läs vår policy om cookies för ytterligare information om hur vi arbetar med detta.

Personuppgiftsansvarig

Hogmalms Media AB
Organisationsnummer: 559132-4347
Gatuadress: Ytterbyvägen 5c
Postadress: 442 30 Kungälv
Sverige

E-post: [email protected]

Integritetspolicy uppdaterad: 2021-08-02.