Topp 4 bästa rabatter & erbjudanden just nu

1. Hello Fresh -
Upp till 1359 kr rabatt på dina fem första matkassar när du går via vår LÄNK. (Gäller tillsvidare)

2. Linas matkasse -
20% på dina 2 första matkassar när du går via vår LÄNK. (Gäller till 11/06)

3. Middagsfrid -
Få 30+30+20+20% rabatt på dina fyra första kassar med koden "FAMILJEFRID" när du går via vår LÄNK. (Gäller till 31/05)

4. Better Feast -
25% rabatt på din första matkasse när du går via vår LÄNK. (Gäller tillsvidare)


Uppdaterad: 2024-05-06

Om oss

Hittamatkassen.se startades 2011 med målsättningen att samla information om alla matkasseleverantörer och tillhandahålla informationen och jämförelse av alla leverantörer till dom som står inför att köpa eller prenumerera på matkassar. Vi hoppas att våra artiklar ska kunna bidra med värdefull information i de lägen det uppstår funderingar.

Ekonomiska intressen

Att använda våra tjänster är helt gratis för våra besökare men för att kunna bedriva vår verksamhet får vi vår ersättning från våra samarbetspartners genom prestationsbaserad marknadsföring. Förenklat kan man säga att genom att länka till företagen via så kallade affiliatelänkar så möjliggör det en potentiell intäkt för oss, om vi kan visa att trafiken kommer från oss. På så sätt kan vi fortsätta att jobba och förbättra innehållet på våra sajter utan att våra besökare behöver betala för innehållet. Några av våra samarbetspartners är ICA, Linas matkasse, City Gross, Hello Fresh och m. fl.

Viktigt att veta är att företagen vi presenterar är utvalda företag som vi själva använder oss utav och skulle med gott samvete tipsa om till våra familjer och vänner.

Företaget bakom Hittamatkassen.se

Webbplatsen Hittamatkassen.se ägs och drivs utav företaget Hogmalms Media AB. Vi är ett företag som arbetar med prestationsbaserad marknadsföring inom olika områden där vi har kunskap att sprida till våra besökare. Målet med sajten är att samla och presentera värdefull information till våra besökare för att underlätta ett köpbeslut. Vi strävar efter att alltid vara transparenta och vill gärna veta ifall du som besökare hittar något fel på hemsidan. I vilket fall är du varmt välkommen att kontakta oss om du har några specifika frågor kring informationen på vår sajt.

Teamet på Hittamatkassen.se

Cecilia

Cecilia Ulverås

Jobbar med content & marknadsföring på Hittamatkassen.se. Har jobbat med marknadsföring sedan 2016. Älskar träning, matlagning & resor.

Josef

Josef Bekir

Webbutvecklare och SEO-ansvarig på Hittamatkassen.se. Har matlagning som intresse och är krögare sedan flera år tillbaka.

Företagsuppgifter

FöretagHogmalms Media AB
AdressYtterbyvägen 5
Postnummer442 30 Kungälv
Org nr559132-4347
E-post[email protected]
Allabolag.seSe information