Topp 4 bästa rabatter & erbjudanden just nu

1. Hello Fresh -
Upp till 1359 kr rabatt på dina fem första matkassar när du går via vår LÄNK. (Gäller tillsvidare)

2. Linas matkasse -
20% på dina 2 första matkassar när du går via vår LÄNK. (Gäller till 11/06)

3. Middagsfrid -
Få 30% rabatt på dina tre första kassar med koden "SOMMARFRID" när du går via vår LÄNK. (Gäller till 30/06)

4. Better Feast -
25% rabatt på din första matkasse när du går via vår LÄNK. (Gäller tillsvidare)


Uppdaterad: 2024-06-10

Kontakt

Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor om vår sajt eller vill informera oss om eventuella felaktigheter som du upptäcker. Vi har valt att inte lägga ut våra mailadress för att undvika spam, använd istället kontaktformuläret så kommer vi svara dig så snabbt vi kan.

Obs! Hittamatkassen.se levererar inte matkassar utan är endast en jämförelsetjänst för alla sveriges matkassar. Om du vill beställa en matkasse skall du därför vända dig direkt till matkasseföretaget.

Representerar du ett Matkasseföretag? Läs det här först.


Information till Dig som vill synas här

Alla matkasseföretag är välkomna att kontakta oss för att helt gratis finnas med på HittaMatkassen.se. Dock kommer vi att behöva en del information från er för att exponera er på bästa vis. Skicka gärna med följande information till oss:

  1. En utförlig och unik (ingen copy paste) beskrivning av ert koncept.
  2. Beskriv inriktningar: Har ni vegetarisk, LCHF, GI, ekologisk eller Laktos/glutenfri matkasse.
  3. Skicka med de postorter som ni levererar till. Obs, för tillfället sorterar vi endast på postort, ej på postnummer.
  4. Om du är intresserad av extra tydlig exponering på sajten vänligen nämn detta i meddelandet så kan vi skicka er underlag för annonsering.

Annonsering

Hittamatkassen.se samlar Sveriges alla matkassar så att besökarna kan se vilka matkassar som levererar till en specifik ort och vilka priser och villkor som gäller för en matkasse. På den här sidan är det gratis att finnas med i listorna och vill du få med ditt företag här är du välkommen att kontakta oss här. Vi kan också erbjuda dig och ditt företag lösningar för att exponeras tydligare hos oss på följande vis:

  • Många matkassar levererar till vissa orter, eftersom vi ger möjligheten för besökarna att söka efter vilka matkassar som levererar till orten har vi möjlighet att erbjuda er tydligare och högre exponering på vissa orter. 
  • Om du vill sprida ditt varumärke och göra din matkasse känd har vi också möjlighet att erbjuda er annonsering via bannerannons eller textannons som syns på hela hittamatkassen. På så vis exponeras din matkasse till ett stort antal intresserade besökare. Se nedan för statistik om antal besökare på vår sida.
  • Hittamatkassen.se använder sig också av prestationsbaserat annonsering via olika affiliatenätverk. Har ditt företag ett affiliateavtal kan du skriva med det i kontaktformuläret.

Vill du gästblogga?

Hittamatkassen.se är öppen för förslag när det gäller gästbloggande. Driver du också en matblogg eller skriver om mat ur andra perspektiv? Vi är intresserade av att samarbeta och ha ett gästbloggutbyte med din blogg! Kontakta oss genom kontaktformuläret.

Lämna en kommentar