Billiga Matkassar

Här sorterar vi matkassarna utifrån vad de kostar per portion. Vi samlar helt enkelt upp all information på ett ställe för att du skall kunna hitta den billigaste matkassen enligt din smak och dina önskemål.

Tänk på detta först

Det kan vara viktigt att tänka på några olika saker innan du bestämmer dig för vilken matkasse som passar just dig och dina ekonomiska förutsättningar:

Sortering efter pris

MatkasseBeskrivningPris per portionBeställ
HelloFreshHos HelloFresh kan du välja mellan fyra välplanerade kassar eller sätta ihop din egen varierade veckomeny.
3 – 5 middagar
2-4 personer

Prova-På-Pris fr. 32:-/portion
ord. pris från 42:- /portion
Linas matkasseLinas matkasse har ett brett utbud av mattkassar. Med våra prova-på-rabatter kan du komma ner rätt bra i pris per portion.

Läs vår recension av Linas Matkasse
3 – 5 middagar
2-4 personer

Prova-På-Pris fr. 36:-/portion
ord. pris från 46:- /portion
HelloFreshMarley Spoon är en utav Europas ledande aktörer inom matkassar. Prova på matkassen med 3x100kr i rabatt
3 – 5 middagar
2-4 personer

Prova-På-pris fr. 50:-/portion
ord. pris från 56:- /portion

Vi listar Sveriges billigaste matkassar och de har lite olika inriktningar, det finns en ekologisk matkasse som faktiskt är Sveriges billigaste ekologiska matkasse, det finns lättlagade kassar som är väldigt bra pris på. Det är ditt hushåll och vad ni har för preferenser som får styra, här hittar ni matkassarna med bäst pris.

Du kan med fördel prova olika matkassar för att se vilken som passar er bäst i smaken, tänk på att recepten varierar från vecka till vecka så om något recept inte föll i smaken så kommer det nya nästa vecka. Och det kan faktiskt vara spännande att prova på nya rätter.

Om prenumerationen

Matkasse är vanligast att prenumerera på och din prenumeration sköter du enkelt via dina ”Mina Sidor” hos matkassen. Där kan du själv kontrollera om du vill ha paus eller uppehåll i prenumerationen, eller hur ofta du vill ha din matkasse. Det är generellt ingen bindningstid på matkassar det innebär att du när som helst kan säga upp den.

Se till att undersöka hur många dagar innan kommande leverans du kan göra förändringar i din prenumeration, det brukar handla om 7-9 dagar hos de flesta matkassar.

Är du student?

Som student kan det vara tight med pengar och maten blir ibland begränsad till nudlar med ketchup. Men det finns faktiskt matkassar som även studentplånboken kan ha råd med också. Bor ni tillsammans flera stycken i en lägenhet kan ni till exempel prenumerera på den billiga matkassen från City Gross med 4 middagar för 4 personer. Det kan även vara så att det går bra att  lägga undan till matlådor. Årstiderna erbjuder även flera matkassar från 1 till 2 personer men olika inriktningar, bland annat vegetarisk matkasse.

Ekologiska matkassar med bra pris

Hos Årstiderna hittar du den billigaste ekologiska kassen som marknaden erbjuder. Och hos City Gross hittar du den billigaste matkassen som finns planerad för 4 personer. Det finns ett stort utbud av matkassar som är prispressade och anpassade för den mer tighta ekonomin. Den billigare matkassen är fortfarande av en hög kvalité och lika välplanerad  som alla andra matkassar.

Är du pensionär?

Som pensionär kan vi verkligen rekommendera matkassar för det mindre hushållet och där finns flera prisvärda kassar anpassade för 1 eller 2 personer. Du kan välja mellan flera inriktningar  för det mindre hushållet och med billiga priser, det finns till exempel ekologisk matkasse, vegetarisk matkasse. Genom att beställa matkasse så får du färdigplanerade inspirerande maträtter med fräscha råvaror.  Det underlättar enormt att prenumerera på en billig god matkasse där du väljer om du villa ha den levererad varje eller varannan vecka.

2020-06-15

En kommentar

Kommentera eller Fråga

Om oss

Här kan du jämför och hitta din matkasse. Vi samlar information och fakta om de olika matkasseföretagen i Sverige och listar dem utifrån priser och erbjudanden. Vi tillhandahåller även en sökfunktion för dig som vill se vilka som levererar hem till din postort.

Hittamatkassen

[email protected]

Hogmalms Media AB
Org.nr: 559132-4347
Ytterbyvägen 5c
442 30, Kungälv
© 2011 - 2020 - HittaMatkassen.se