Matkasse i handen

Super Smoothie till frukost

, 2020-10-02

Våren är här och solen gör gott för att energidepåerna ska fyllas upp igen men vi på Hittamatkassen.se vill även tipsa om hur du enkelt kan få en energikick på morgonen, eller när som helst under dagen. Vi kallar den för SuperSmoothien. Det är en smoothie som är superenkel att göra och innehåller supernyttiga och goda ingredienser. Du behöver inte stå med 15 olika svåra ingredienser och stressa för att få ihop den här dunderdrycken och dessutom sätta en liten guldkant på din frukoststund. Det här går på 2 minuter, vi skojar inte!

Vad behövs till SuperSmoothie?

För att göra smoothie så behöver du en stavmixer, det är det allra enklaste. Men en mixerkopp. I mixerkoppen bryter du ner 1 banan (kravmärkt banan) skär ner ca 1-2 cm färsk ingefära och häller över 2dl av frukost-apelsinjuicen. Mixa- klart! Så enkelt och så gott. Vill du göra större mängder är det bara att öka på mängden ingredienser. Den färska ingefäran är nyttig, fantastisk för immunförsvaret och en traditionell ingrediens när man vill ha mjukare leder. Många inom baletten använder sig av färsk ingefära för att öka smidigheten i kroppen. Dessutom ger ingefäran en god och fyllig smak till smoothien. Banan får serotoninet att dansa upp på bättre nivå, vilket gör att vi känner oss gladare och piggare. Och apelsinen med sin C-vitamin, vilket bidrar till att denna dryck lyfter din morgon. Så gör detta i vilken mängd du önskar, antingen som en liten shot eller en lite större mängd.

Recept SuperSmoothie

  • 1 Kravmärkt banan
  • 1-2 cm färsk ingefära
  • 2 dl apelsinjuice

Mixa- klart! Njut!

Läs också:

2020-10-02

Kommentera eller Fråga

Om oss

Här kan du jämför och hitta din matkasse. Vi samlar information och fakta om de olika matkasseföretagen i Sverige och listar dem utifrån priser och erbjudanden. Vi tillhandahåller även en sökfunktion för dig som vill se vilka som levererar hem till din postort.

Hittamatkassen

[email protected]

Hogmalms Media AB
Org.nr: 559132-4347
Ytterbyvägen 5c
442 30, Kungälv
© 2011 - 2021 - HittaMatkassen.se