Mat.se

Välj mellan matkassarna Vardagsmaten eller laktosfria Valio Middagskasse, du kan också planera din egen kasse. Färdigplanerade med recept och inköpslista. Välj matkassen som den är och/eller lägg till matvaror.
Snabblänkar:
Vardagskassen

5 middagar

4 personer

Ord pris 682 - 783:-

Snabblagad och lätt mat för hela veckan

Gröna Kassen

5 middagar

4 personer

Ord pris 555 - 658:-

Lakto-ovo-vegetarisk kasse för hela familjen

Back up kassen

3 middagar

4 personer

Ord pris 573 - 608:-

Snabb färdiglagad kasse med kort tillagningstid.

Kickis Kasse

3 middagar

4 personer

Ord pris 748 - 748:-

Fräscha lättlagade middagar för 4 personer.

Matkasse från Sveriges mest effektiva mataffär online

Mat.se är en del av Axfood koncernen och är en av Sveriges största och mest effektiva onlinebutiker för mat. De erbjuder allt som en fysisk matbutik erbjuder och har snabba och kostnadsfria leveranser om du handlar för över 700 kr.

Mat.se har flera olika färdigplanerade matkassar där du själv kan påverka kassens innehåll. Att välja en färdigplanerad matkasse från Mat.se innebär att du sparar både tid och pengar. Utöver matkassen så kan du även handla alla andra varor du behöver för veckan och få dem hemlevererade tillsammans med din matkasse.

Så handlar du hos Mat.se

Det är enkelt och kostnadsfritt att registrera ett konto hos mat.se, när du väl gjort det så klickar du på knappen “Matkassar” i menyn på hemsidan. Du får då välja mellan ett antal matkassar. Matkassarna är generellt planerade för 4 personer och du kan själv välja mellan olika veckors menyer eller gå in och ändra de rätter som föreslagits i din matkasse. Systemet är väldigt flexibelt.

Matkassen visas som en inköpslista som du själv kan redigera

Matkassen visas för dig som en lång inköpslista där du även där kan välja att ta bort eller byta ut varor i din matkasse. Om du till exempel redan har pasta hemma så kan du välja att ta bort det från listan. Annars visas alla produkter som du behöver för att kunna tillaga matkassen. När du lagt till matkassen i din kundkorg kan du även fortsätta att handla övriga varor för veckan.

Produkterna visas tydligt med bild och innehållstexter samt priser. Ofta har Mat.se även fina erbjudanden med prisnedsättningar.

Sätt samman en egen matkasse utifrån receptbanken

Du kan själv välja egna recept utifrån det tema du är intresserad av. På så sätt så skapar du en matkassa som består av de recept som du gillar och är intresserad av. Den tjänsten kostar inget extra utan du kan alltid byta ut de recept som föreslagits i din matkasse.

Priser

Kostnaden för matkasse hos Mat.se varierar då menyerna varierar från vecka till vecka och är beroende på vilka varor som ligger till grund för den matkasse du valt. Minsta belopp att handla för om du vill ha gratis leverans är 700 kr. Annars tillkommer en leveransavgift på 49 kr.

Betalning

Du betalar med betalkort (VISA, Mastercard, American Express) och signerar med BankID. Vill du betala med faktura så tillkommer en fakturaavgift på 29 kr. Klicka i “Betala med faktura” när du är i kassan på Mat.se.

Leverans

Leveranser av matkassen sker hela veckan, du väljer själv vilket tidsspann du önskar för din matkasse att komma. Leveranser på helger kostar 49 kronor extra. Väljer du leverans samma dag som du handlar tillkommer också avgiften på 49 kr.

Du kan enkelt gå in och ändra din beställning fram till sista minut innan beställningsstopp för din leveranstid.

Kontakta Mat.se

  • Ring på 010-8844827

Öppettider:

Mån-Fre 8-22

Lördag 8-17

Söndag 14-22

  • Maila kundtjanst@mat.se
  • Chatta direkt på Mat.se

LEVERANSORTER Mat.se:
Orter sorterade alfabetiskt:
- A
- B
- D
- E
- F
- G
- H
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- S
- T
- V
- Ö
Saknar du en ort eller har du hittat en felaktighet? Kontakta oss gärna

Om Mat.se

Välj mellan matkassarna Vardagsmaten eller laktosfria Valio Middagskasse, du kan också planera din egen kasse. Färdigplanerade med recept och inköpslista. Välj matkassen som den är och/eller lägg till matvaror.

Redaktör av sidan


Senast uppdaterad: 2018-09-12