Årstiderna

Helt ekologisk matkasse. Erbjuder flera olika matkassar, Barnvänliga matkassen, Orginalkassen, Flexitariska matkassen, Vegansk och vegetarisk, Hälsomatkasse, och även Sparmatkasse!
Barnvänliga kassen

3 middagar

3 - 4 personer

Ord pris 655 - 749:-

Barnvänlig och ekologisk matkasse för 3 personer.

Barnvänliga kassen

3 middagar

3 - 4 personer

Ord pris 737 - 856:-

Barnvänlig kasse med fruktlåda för 3 personer.

Flexitariska kassen

4 middagar

2 - 4 personer

Ord pris 656 - 934:-

Flexitarisk kasse utan rött kött men med fisk och fågel.

Flexitariska kassen

4 middagar

2 - 4 personer

Ord pris 713 - 1043:-

Flexitarisk kasse utan rött kött, plus extra fruktlåda

Hälsomatkassen

5 middagar

1 - 2 personer

Ord pris 478 - 696:-

Hälsosam matkasse för dig som vill äta gott och nyttigt.

Hälsomatkassen

5 middagar

1 - 2 personer

Ord pris 541 - 748:-

Hälsosam och god matkasse med extra fruktlåda.

Orginalkassen

3 middagar

2 - 4 personer

Ord pris 532 - 743:-

Orginalmatkassen med goda och varierade rätter.

Orginalkassen

3 middagar

2 - 4 personer

Ord pris 594 - 835:-

Orginalmatkassen med extra fruktlåda.

Veganska kassen

4 middagar

1 - 2 personer

Ord pris 299 - 475:-

Vegansk kasse utan animaliska produkter.

Veganska kassen

4 middagar

1 - 2 personer

Ord pris 360 - 538:-

Helt vegansk matkasse med extra fruktlåda.

Sparmatkassen

4 middagar

2 - 4 personer

Ord pris 469 - 625:-

Billiagste ekologiska matkassen.

Vegetariska matkassen

3 - 4 middagar

1 - 4 personer

Ord pris 349 - 658:-

Lakto-ovo-vegetarisk matkasse med varierade rätter.

Vegetariska matkassen

3 - 4 middagar

1 - 4 personer

Ord pris 398 - 799:-

Lakto-ovo-vegetarisk matkasse med varierade rätter plus fruktlåda

arstiderna_logga_2017

Årstiderna blev Årets matkasse 2016! De erbjuder helt ekologiska matkassar med hälsosamma och inspirerande recept. Du kan välja mellan 6 olika matkassar, samt ett stort utbud av tilläggsprodukter.  Det mindre hushållet kan enkelt köpa matkasse hos Årstiderna då deras matkasse kan beställas för 1 -2 personer.

Årstidernas olika matkassar

Årstidernas matkassar skall passa till både barn och vuxna och recepten är näringsriktigt anpassade. Enligt information på deras hemsida skall dessa recept inte ta längre än 45 minuter att tillaga.

Snabbfakta om Årstidernas kassar

 • 100 % ekologiska varor
 • Har flera olika typer av Lådor/Matkassar med recept
 • Årstiderna är ett ekologiskt lantbruksföretag.
 • Kostnad per kuvert 67-94 kr.
 • Flera alternativ för det lilla hushållet.

Årstiderna – Priser och Praktiskt

Priserna för de olika lådorna ser du här ovan. De levererar på lite olika dagar beroende på vart du bor. Detta kan du se genom att skriva i din adress på Årstidernas hemsida. Leverans sker på måndagar. Hos Årstiderna finner du ett stort utbud av tilläggsprodukter, du kan bland annat lägga till färsk ekologisk frukt, extra grönsaker, juicer, ägg, choklad, citruslådor, potatis med mera.

 

14 Kommentarer

 1. Julia skriver:

  Själva råvarorna är helt ok.

  Leveranserna har funkat dåligt då de ofta inte hämtar förra boxen. Ibland kommer boxen för sent. Jag har haft som mest fyra boxar ståendes hemma. När jag ringer eller mailar kundtjänst på grund av felaktiga leveranser är det svårt att få till en förbättring utan det blir snarare sämre för varje vecka. Kundtjänst via mail svarar ibland snabbt men ibland kan det gå över en vecka för att få svar.

  Recepten är alltid mycket felstavade och ingredienserna stämmer inte alltid med titeln eller vad man får i lådan.

  Jag sade upp mitt abonnemang efter ungefär ett halvår eftersom jag tröttnade på att be kundtjänst jaga chaufförer till ingen nytta.

  • Hej Anna,
   Jag är verkligen ledsen för din erfarenhet, men kan glädje dig med att det är ny ledning av företaget. Vi skall styra upp det som har fallit mellan stolarna, då mycket styrts från Danmark. Nu är vi i Sverige, Stockholm. Och hoppas verkligen vi får en ny chans att visa att vi kan leva upp till dina förväntningar. Du får gärna höra av dig till mig på mki@arstiderna.com så jag får be personligen om ursäkt samt gottgöra dig på något vis.

   Margareta Kingham
   Årstiderna

  • Hej Julia,

   Tråkigt att höra din erfarnhet, men kan även glädja dig med att det är ny ledning av företaget. Vi skall styra upp det som har fallit mellan stolarna, då mycket styrts från Danmark. Nu är vi i Sverige, Stockholm. Och hoppas verkligen vi får en ny chans att visa att vi kan leva upp till dina förväntningar. Du får gärna höra av dig till mig på mki@arstiderna.com så jag får be personligen om ursäkt samt gottgöra dig på något vis.

   Margareta Kingham
   Årstiderna

 2. Anna Larsson skriver:

  Årstiderna har verkligen blir kass, de bryr sig inte om deras tidigare kunder. De hävdar att man inte har betalat fakturera och återkommer inte även om de säger att de ska göra det. Och de efter återskilliga samtal. Det går inte att nå några chefer och faktureringen har de utomlands och absolut noll koll

  Tycker det är hur tråkigt som helst att man hanterar kunder som de gör. Om de ändå kunde be om ursäkt.

 3. Celine skriver:

  I read the comments on Årstiderna and I wanted to share that I have had a very different experience with Årstiderna. I have never experienced a problem with the deliveries. Vegetables are so fresh and I love the recipees.
  However the jorden runt menu will not be available anymore so I am looking for alternatives… it’s a shame as I was really satisfied with their services.

 4. Tea skriver:

  KASS! UNDVIK!

  Idag borde vi ha fått vår första matkasse. När jag kom hem trött och hungrig fanns det ingen kasse vid dörren. Kundtjänsten är naturligtvis stängt.

  Jag pratade med kundtjänsten IDAG alltså på samma dagen som kassen borde ha leverarats. Jag beskrev i detalj hur man hittar till min dörr. Men jag antar att de ville inte hitta. Jag inte heller fått något meddelande av en utebliven kasse.

  Jag kan bara sammanfatta med ett ord = besvikelse!

  • Sofia skriver:

   Hej,
   Vad tråkigt att du känner dig besviken på Årstiderna. Hoppas att du och Årtsiderna hittar lösning på problemet och att du blir nöjd med din matkasse. Då du redan varit i kontakt med deras Kundtjänst så antar jag att du redan framfört dina synpunkter till dem. Vi hoppas på att det blir en bra lösning med matkassen.
   Vänliga Hälsningar
   Sofia
   https://www.hittamatkassen.se

 5. Jessica skriver:

  Jättenöjd! Kanonfräscha råvaror, bra pris och framförallt ekologiskt. Det enda som är lite tråkigt är att det ofta är samma smaksättning, skulle vara kul med lite mer olika kryddor. Fast det fixar man ju egentligen lätt själv.

 6. Helena skriver:

  Fantastiskt bra och inspirerande! Råvaror du inte kan få tag på i Sverige! Rekommenderas varmt för alla som föredrar ekologiskt och nytänkande!

 7. Matilda skriver:

  Årstidernas matlådor är helt sjukt goda. Bra kvalité och god smak. Vi har ätit low carb lådan (5 dagar). Den lådan har väldigt stora portioner och man tror nästan inte att det är sant men det är bra för då blir det matlådor dagen efter. Det är oftast fisk två gånger i veckan vilket är bra. Leveranserna går bra och är smidiga. Vi har också köpt juicelådan som också var jättebra.

  Jag rekommenderar båda lådorna jag har testat. Boxen får tummen upp.

 8. Tina skriver:

  Beställde matkasse via hemsidan och fick argt mejl/samtal om att jag inte skulle ha teckning på kontot, för det gick nämligen inte att dra pengar. Betalade jag inte så får jag inga varor.
  Orsaken till att det inte gick att dra pengar berodde på att mitt betalkort är spärrat för utandsbetalningar. Ingenstans på hemsidan står det att pengarna ska dras från Danmark. Nåväl det ordnades enkelt genom att öppna upp kortet för utlandsbetalning. Sen inväntade vi leveransen, som aldrig kom. Runt till grannarna för att höra om dom fått vår leverans. Men ingen har fått något. Mejlar kundtjänst och meddelar detta och ber om återbetalning av draget belopp. Har fortfarande inte fått tillbaka pengarna. Riktigt uselt skött! Jag rekommenderar ABSOLUT INTE Årstiderna till någon.

  • Sofia skriver:

   Hej Tina,
   vi beklagar att din upplevelse av Årstiderna inte var vad du hade förväntat dig. Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter. Vi hoppas att Årstiderna ser detta och kan ta till sig synpunkterna samt att du får dina pengar tillbaka alt. får din mat. Vi vill uppmuntra dig att kontakta Årstiderna igen för detta ärende.
   Mvh
   Sofia

LEVERANSORTER Årstiderna:
Orter sorterade alfabetiskt:
- A
- B
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- R
- S
- T
- U
- V
- Y
- Å
- Ä
- Ö
Saknar du en ort eller har du hittat en felaktighet? Kontakta oss gärna

Om Årstiderna

Helt ekologisk matkasse. Erbjuder flera olika matkassar, Barnvänliga matkassen, Orginalkassen, Flexitariska matkassen, Vegansk och vegetarisk, Hälsomatkasse, och även Sparmatkasse!