Topp 4 bästa rabatter & erbjudanden just nu

1. Hello Fresh -
Upp till 1359 kr rabatt på dina fem första matkassar när du går via vår LÄNK. (Gäller tillsvidare)

2. Linas matkasse -
20% på dina 2 första matkassar när du går via vår LÄNK. (Gäller till 11/06)

3. Middagsfrid -
Få 30% rabatt på dina tre första kassar med koden "SOMMARFRID" när du går via vår LÄNK. (Gäller till 30/06)

4. Better Feast -
25% rabatt på din första matkasse när du går via vår LÄNK. (Gäller tillsvidare)


Uppdaterad: 2024-06-10

Marley Spoon

Marley Spoon är en utav Europas ledande aktörer inom matkassar.

Gå direkt till Marley Spoon

Matkassar från Marley Spoon

Hittar inga matkassar för din kombination

Marley Spoon är matkasseföretaget som ursprungligen kommer från Nederländerna, men som nu finns på flera marknader runt om i Europa och USA. I början av 2021 gjorde Marley Spoon en storsatsning för att komma in på den nordiska marknaden genom att erbjuda förmånliga prova-på-rabatter på alla deras matkassar vilket många svenska hushåll uppskattat.

Matkassar

Marley Spoon erbjuder i dagsläget två storlekar på matkassarna. Dessa är anpassade för två och fyra personer, innehållandes tre middagar upp till fem middagar. Man kan välja fritt bland alla deras recept som bland annat är indelade i vegetarisk, fisk och kött och ingredienserna är lovade att hålla färskt i minst fyra dagar. De erbjuder en prenumerationstjänst på sina matkassar vilket innebär att man varje vecka automatiskt får måltider efter valda preferenser, som debiteras en gång per vecka från ens konto. Man kan även välja att pausa eller hoppa över leveranser eller helt enkelt avsluta prenumerationen när man vill.

Innehåll och recept

Råvarorna kommer från noga utvalda leverantörer runt om i Europa samt att kött och fågel kommer från frigående djur för att garantera en god kvalitet på maten. Varje vecka skickar Marley Spoon ut 20 recept för de kommande veckorna, och minst fem utav dessa är helt vegetariska. Man behöver ha några skafferivaror hemma som olivolja, ägg, salt och socker men exakt vilka ingredienser man bör ha hemma kan man se på varje recept.

Leverans och bra att veta

Marley Spoon levererar i dagsläget till 13 orter i Sverige men framför allt i stadsområden. På deras hemsida kan du se om de levererar till din adress genom att ange postnummer. Leveransen är gratis och sker en gång i veckan men leveransdagen är varierande beroende på område som dock framkommer vid beställning. Man får också ett e-postmeddelande dagen innan leverans med en ungefärlig tid på när du kan förvänta dig din kasse. Maten levereras i en kylbil och matkassarna innehåller även isförpackningar för att säkerställa att maten håller sig svalt även när den lämnar bilen.

Betalning

Betalning sker med MasterCard, VISA, American Express eller PayPal.

Uppsägning/ändring

Du kan när som helst hoppa över, pausa eller avsluta i din prenumeration.

Mer om Marley Spoon

Kundtjänst tel: 08-446 882 42
Kundtjänst e-post: [email protected]