Kontakt

Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor om vår sajt eller vill informera om oss om eventuella felaktigheter som du upptäcker. Vi har valt att inte lägga ut våra mailadress för att undvika spam, använd istället kontaktformuläret så kommer vi svara dig så snabbt vi kan.

Obs! Hittamatkassen.se levererar inte matkassar utan är endast en jämförelsetjänst för alla sveriges matkassar. Om du vill beställa en matkasse skall du därför vända dig direkt till matkasseföretaget.

Representerar du ett Matkasseföretag? Läs det här först.

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande


Information till Dig som vill synas här

Alla matkasseföretag är välkomna att kontakta oss för att helt gratis finnas med på HittaMatkassen.se. Dock kommer vi att behöva en del information från er för att exponera er på bästa vis. Skicka gärna med följande information till oss:

  1. En kort beskrivning av ert koncept.
  2. Beskriv inriktningar: Har ni vegetarisk, LCHF, GI, ekologisk eller Laktos/glutenfri matkasse.
  3. Skicka med de postorter som ni levererar till. Obs, för tillfället sorterar vi endast på postort, ej på postnummer.
  4. Om du är intresserad av extra tydlig exponering på sajten vänligen nämn detta i meddelandet så kan vi skicka er underlag för annonsering.

 

Vill du gästblogga?

Hittamatkassen.se är öppen för förslag när det gäller gästbloggande. Driver du också en matblogg eller skriver om mat ur andra perspektiv? Vi är intresserade av att samarbeta och ha ett gästbloggutbyte med din blogg! Kontakta oss genom kontaktformuläret.

2019-01-31

Kommentera eller Fråga

Sök matkasse

Sök matkasse

Använd vår sökfunktion och se efter vilka matkassar som levererar hem till din postort.
Sök här

Om Hittamatkassen.se

Här kan du jämför och hitta din matkasse. Vi samlar information och fakta om de olika matkasseföretagen i Sverige och listar dem utifrån priser och erbjudanden. Vi tillhandahåller även en sökfunktion för dig som vill se vilka som levererar hem till din postort.
© 2011 - 2020 - HittaMatkassen.se