Kökets box

Kökets box innehåller mat, tillagning och -bakningsrelaterade produkter till ett värde av 190 kr. Passande recept tillkommer. Prova nya produkter för inspiration.

Snabblänkar:

Beskrivning av kassarna

Kökets box

Från 129:-

Kökets box innehåller mat, bakning och tillagningsprodukter till ett värde av 190 kr.

Så fungerar tjänsten

Just nu har Kökets box ett fint nykundserbjudande: Ange rabattkod KOKET50 för 50% rabatt på din första box.

Kökets box är en box som skickas hem till dig med produkter till ett värde av 190 kr. Boxen skickas 11 gånger om året med ett sommaruppehåll. Produkterna är matrelaterade de kan drickas, ätas eller användas till matlagning. En möjlighet för dig att prova spännande produkter och bli inspirerad. Besök och boka en Kökets box här.

Innehåll

Boxen innehåller inte färdiga måltider men du får recept som passar till de produkter som levereras i boxen. Produkterna i boxen följer säsong och aktualitet, alltid planerade och ihoplockade för att inspirera.

Leverans

Boxen levereras fraktfritt. Den levereras i slutet av varje månad och skulle den ta slut så kommer den i slutet av kommande månad.

Betalning

Du betalar boxen i förväg och betalningen sker via Klarnas betalningssystem. Där hittar du flera olika möjligheter till betalning, delbetalning, direktbetalning där du signerar med BankID. Du kan också välja att betala med kort eller faktura.

Förändring eller avbeställning i prenumerationen

Du kan säga upp boxen när du vill, den sista boxen som skickas till dig blir den som skickats den månaden. Du kan välja att betala för boxen var tredje eller var sjätte månad, det innebär att du betalar för flera boxar vid de tillfällena. Du hanterar din prenumeration via “Mina sidor” där kan du pausa eller avbeställa boxen.

Kontakta Kökets box

Ring Kökets box på telefonnummer:

  • 036-330 87 00

Kundtjänst har öppet mellan 08:30 – 16:30

Maila till Kökets box:

  • boxsupport@koket.se

 

Kommentera eller Fråga

LEVERANSORTER Kökets box:
Inga orter är inlagda för denna matkasse.
Vill du lägga till ort för matkasse?
Saknar du en ort eller har du hittat en felaktighet? Kontakta oss gärna

Om Kökets box

Kökets box innehåller mat, tillagning och -bakningsrelaterade produkter till ett värde av 190 kr. Passande recept tillkommer. Prova nya produkter för inspiration.

Redaktör av sidan


Senast uppdaterad: 2018-10-22