ICA matkassen

Gå direkt till ICA matkassen

Matkassar från ICA matkassen

Snabbfakta ICA matkassen
 •  Flera olika matkassar.
 • Laktosfri matkasse, Enkla matkassen.
 • Välj att hämta ut matkassen på din ICA butik
 • Leverans eller uthämtning varje eller varannan vecka.
ICA matkasse:

Beställ ICA matkassen och du kan välja mellan 4 olika matkassar och att få dem anpassade för 3 eller 5 dagar. Beställ din ICA matkasse idag och få en välkomstpresent värd 200kr. Välj själv om du vill ha matkassen levererad hem eller att du hämtar ut den på din ICA butik. Alla ICA butiker erbjuder inte hemleverans utan endast att du får hämta upp din kasse på din ICA butik.

Innehåll ICA matkasse

I kassen ingår det färdiga recept som man kan följa och dessa recept är av varierande svårighetsgrad. I inspirationskassen för 5 dagar så ingår alltid någon rätt till fredagsmyset. Priserna kan variera något då det är ICAs lokala handlare som sätter priserna, du får enkelt reda på din kostnad genom att välja din närmaste ICA butik.

Priser

Inspiration matkassen

 • 3 middagar för 4 personer 495 kr. (Första kassen 299 kr.)
 • 4 middagar för 4 personer 649 kr.

Enkla kassen

 • 5 middagar för 4 personer (Nykundspris 299 kr)

Laktosfri Inspiration matkasse

 • 3 middagar för 4 personer 539 kr. (Första kassen 299 kr.)

Familjekassen

 • 3 middagar för 4 personer, 395 kr eller 6 personer 579 kr.
 • 5 middagar för 4 personer 549 kr eller 6 personer.

Bistro matkasse

 • 3 middagar för 2 personer från 395 kr.

Vego kassen

 • 3 middagar för 4 personer 469 kr. Första kassen 299 kr.

Betalning

Du kan välja mellan att betala dina ICA matkasse med ditt ICA kort via autogiro, sen kan du även välja att betala med VISA eller Mastercard. Du får poäng på ditt köp av matkasse hos ICA.

Leverans

En möjlighet finns också att hämta ut din matkasse på närmaste ICA butik och betala för den på plats i butiken. Eller få din ICA matkasse hemlevererad. När du betalar för matkassen så får du ett antal förslag på tider då din matkasse kan levereras. Kostnaden för leveransen skiljer sig ibland åt beroende på vilken ICA butik det är som levererar din matkasse.

Förändring eller uppsägning av prenumeration

Vill du göra en förändring eller avsluta din prenumeration på ICA matkasse så loggar du in på ”Mina Sidor” och under fliken som heter abonnemang kan du göra förändringen. Tänk på att göra förändringen eller avbokningen minst 7 dagar innan kommande leverans.

Snabbfakta Ica Online

 • Handla alla dina varor hos ICA online.
 • Bonuspoäng på dina köp – precis som i fysisk butik.
 • Hemleverans av maten eller hämta upp på butiken.
 • Förmånliga priser och erbjudanden.

handla mat online

Besök ICA Online här, hitta din lokala ICA butik och handla online. Välj sedan mellan leverans eller upphämtning.

Innehåll

ICA online erbjuder dig att handla från hela deras sortiment online och sedan välja om du vill ha matvarorna levererade hem eller hämtas upp på din närmsta butik. Välj den ICA butik som ligger närmast ditt hem och handla smidigt från utbudet. Även online kan du ta del av rabatter, extrapriser och erbjudanden. Dina onlineköp registreras också som ICA bonus poäng vilket också genererar rabattcheckar fler gånger per år.

Leverans

Beroende på vilken ICA butik som levererar dina varor så kan det variera om en leveranskostnad tillkommer. Leveranskostnaden brukar ligga mellan 80-100 kr per leverans. Varorna kan levereras hem till din dörr och du väljer själv vilken tid på dagen de ska levereras. Innan leverans får du sms om ungefärlig tid inom det tidsspann du valt.

Betalning

Betalning sker på hemsidan när du checkar ut via kassan. Där kan du använda dig av Payex betaltjänsten där du använder dig av ditt betalkort. Det finns möjlighet att spara dina kortuppgifter på din användare för att underlätta framtida betalningar. Det finns även möjlighet att använda sig av Klarna faktura om du föredrar fakturabetalning.

Förändringar i beställningen

Du kan gå in och göra förändringar i din beställning fram till klockan 23:59 dagen innan beställning. Då kan du lägga till eller ta bort varor från din beställning. Reklamation av varor gör du via ett formulär på ICA´s hemsida.

Kontakta Ica Online

Öppettider: Mån-Fre 08-22:00

Lör-Sön 12-22:00

 • Postadress:

ICA Sverige AB
Box 4075
169 04 Solna

 • Organisationsnummer:

Org. nr. 556582-1559

Mer info om Ica Online

ICA´s sortiment är brett och har ett stort urval produkter. Du hittar flera olika varianter av ICA’s egna varor som är prismässigt förmånliga men även alla de andra märken och kategorier som du önskar. ICA Basic är det märke där du för billig peng kan få varor av god kvalité. Du kan också välja ur det stora grönsaksutbudet med både färska och frysta grönsaker.

Senast uppdaterad: 2020-05-01

12 Kommentarer

 1. Anneli Tjäder skriver:

  Hej.
  Har ni ett glutenfritt alternativ till matkasse? Och ifall ni har, vad skulle denna kosta?
  Mvh Anneli Tjäder 0709 991288

 2. Caroline skriver:

  Hej,
  Är intresserad av att ha en glutenfri kasse, men stämmer det att det inte finns i Skåne? Bor en bit utanför Malmö.vi hade tänkt börja med en mat påse efter jul/ nyår men fått i samma stund reda på att min dotter är glutenintolerant, blev inte lika lätt nu, vet någon vart jag kan vända mig?

  Med vänlig hälsning,
  Caroline

 3. Karl skriver:

  Hej!
  Har idag Linas vegetariska matkasse. Kommer Ica att erbjuda en sådan också?
  Med vänlig hälsning,
  Karl

 4. katharina skriver:

  vill ha vegetarisk matkasse med kyckling och fisk, ej rött kött
  har ni hemkörning

 5. Sandra skriver:

  Hej
  Hur är det med glutenfria matkassar i dagsläget? Borde väl vara dags att införa en om det inte redan är gjort?! Jag skulle vilja ha en iallafall!
  Med vänlig hälsning,
  Sandra

 6. Anders skriver:

  Hej!
  Har just beställt ”familjekassen” . Är det alltid svenskt kött och ekologiska råvaror där det är möjligt, eller finns det en annan kasse för det?
  Mvh/Anders

  • Anders skriver:

   Tack för svar!
   Då är jag nöjd, min fasa var att jag skulle få hem en dansk fläskfile, men det kommer alltså inte att hända!
   🙂

 7. Alexandra skriver:

  Varför finns ingen matkasse för fler än 4 personer? Måste man alltid utgå från standardfamiljen 2 vuxna och 2 barn? Verkligheten ser inte ut så. Vi är 2 vuxna och 3 barn och för oss finns ingen matkasse. Väljer ni inte bort en väldigt stor målgrupp?
  Mvh Alexandra

  • Hittamatkassen skriver:

   Hej Alexandra,
   jag kan bara hålla med dig och lyfta fram din synpunkt. De flesta matkassar utgår från någon slags norm med 4 personer men det finns några matkassar planerade för fler än fyra personer, Linas Matkasse erbjuder till exempel 5 middagar för 6 personer 1149 kr/leverans. Med starterbjudande 699 kr. Kanske du kan kolla in det tipset?

 8. Camilla skriver:

  Hej!
  Varför har ni inte matkasse för 5 personer?
  Det är ju vanligast att vara 5 i familjen än 4.

Kommentera eller Fråga

Om oss

Här kan du jämför och hitta din matkasse. Vi samlar information och fakta om de olika matkasseföretagen i Sverige och listar dem utifrån priser och erbjudanden. Vi tillhandahåller även en sökfunktion för dig som vill se vilka som levererar hem till din postort.

Hittamatkassen

[email protected]

Hogmalms Media AB
Org.nr: 559132-4347
Ytterbyvägen 5c
442 30, Kungälv
© 2011 - 2020 - HittaMatkassen.se