Hemköp

Hemköp har ca 200 butiker över hela landet och erbjuder ett stort sortiment av fräsch och god mat till sina kunder. Ett stort fokusområde hos Hemköp är hållbarhet. Hos Hemköp kan du sköta hela din handling på nätet och sedan få varorna levererade hem till dig alternativt hämta dina färdigpackade kassar i butik. På Hemköp hittar du även recept som du kan inspireras av.

Hur handlar jag på hemköp.se?

För att kunna handla på hemköp behöver du ha ett användarkonto. Du registrerar dig enkelt på hemsidan. När du loggat in får du skriva in ditt postnummer för att se om hemleverans är möjligt. Är det möjligt får du sedan välja om du vill hämta dina varor i butik eller om du vill få de hemlevererade samt vilken dag och tid du vill hämta/få dina varor.

Du kan välja att handla på hemköp.se utan att logga in på ditt konto men då får du inte ta del av erbjudanden och rabattkoder.

Bonuskund

Det är gratis att vara bonuskund hos Hemköp och när du registrerar dig på deras hemsida blir du automatiskt bonuskund. Som bonuskund hos Hemköp får du nya erbjudanden varje vecka och du får upp till 2% bonus på dina köp. Du kopplar ditt medlemskap till ditt betalkort men kan även visa din legitimation i kassan för att få din bonus. Du samlar poäng både när du handlar på hemköp samt i butik.

Recept

På hemköp.se finns massor av olika inspirerande recept. Hittar du ett recept du tycker om kan du välja hur många portioner du vill att det ska räcka till och sedan trycka på en knapp för att lägga alla varor som behövs till receptet direkt i varukorgen. Enkelt och smidigt. Förutom det ser du även tillagningstiden på receptet samt totalpriset för varorna.

Priser

Hemleverans

Du betalar en kostnad för hemleverans som ligger på mellan 49kr – 79kr. Vad kostnaden blir beror på vilken tid på dygnet du väljer att få din leverans.

Hämta i butik

Väljer du att hämta dina varor i butik kostar det inget extra men du kan välja att få din order hanterad snabbare än vanligt om du har bråttom och behöver få dina varor ihopplockade snabbt. Detta kostar då 49kr.

Serviceavgift

Handlar du under 700kr betalar du en serviceavgift på 49kr.

Varor

Priset på varorna du handlar är samma priser som i butiken du väljer att handla ifrån. När du handlar varor till kilopris dras en tillfällig reservationsavgift på 10% av ditt ordervärde. Avgiften är till för att justera priset då personalen behöver väga dina varor efter beställning för att kunna se det exakta priset.

Erbjudanden skiljer sig från butik till butik. Du väljer vilken butik du vill handla från och får därmed ta del av de erbjudanden som just den butiken har vid det tillfället.

Ändra/avbryta order

När du loggar in på hemköp.se ser du alla dina ordrar. Du kan se ordrar som du ännu inte hämtat eller blivit levererade. På dina sidor kan du även göra ändringar i din order. Tänk på att erbjudanden som funnits vid beställningstillfället kan ha utgått då du ändrar i din order. I det fall kommer priset att justeras till de dagsaktuella priserna.

Vill du avbryta din order gör du även det på dina sidor.

Betalning

Du kan välja att betala din beställning med kort eller faktura.

Kortbetalning
Visa
Mastercard
Amercian Express

Faktura via Klarna

Faktura med betalningstid på 14 dagar.
Kredit med delbetalning

Du kan även använda dig av Betala Direkt. Pengarna dras då från ditt konto via autogiro.