Matkasse i handen

Ecoviva

Ekologiska matkassar. 6 olika matkassar välj mellan Ecoviva ekologisk matkasse, Ecoviva ekologisk vegetarisk, ekologisk laktosfri eller ekologisk glutenfri, Barnvänlig matkasse och flexitarian.

Gå direkt till Ecoviva

Matkassar från Ecoviva

Ekologisk Matkasse
Ord pris 939 - 939:-
4 middagar
4 personer

4 middagar för 4 personer med ekologiska råvaror.

Ecoviva Vegetarisk
Ord pris 839 - 839:-
4 middagar
4 personer

4 vegetariska middagar för 4 personer.

Ecoviva ekologisk barnvänlig kasse
Ord pris 939 - 939:-
4 middagar
4 personer

Ekologisk matkasse med barnvänliga recept.

Ecoviva gluten och laktosfrimatkasse
Ord pris 949 - 949:-
4 middagar
4 personer

Matkasse med gluten och laktosfria råvaror.

Ecoviva ekologisk vegetarisk gluten -och laktosfri
Ord pris 849 - 849:-
4 middagar
4 personer

Ekologisk och vegetarisk samt gluten och laktosfri matkasse för 4 personer.

Ecoviva ekologisk flexitarian
Ord pris 839 - 839:-
3 middagar
4 personer

3 dagars kasse med flexitariankost planerad för 4 personer.

Snabbfakta Ecoviva
 • Ecoviva ekologisk matkasse eller Ecoviva ekologisk vegetarisk matkasse (lakto-ovo-vegetarisk)
 • Ekologisk laktosfri eller glutenfri matkasse.
 • Nyhet är Ekologisk, vegetarisk, glutenfri och laktosfri matkasse.
 • Hälsosam ekologisk mat.
 • Varje eller varannan vecka.
 • ca 53kr/portion
Leveransorter
Ecoviva:

Tjänsten

Ecoviva har 6 matkassealternativ att välja mellan det är matkassar som siktar på förstklassiga råvaror med goda recept. Det är inte bara maten som är ekologisk utan här sker även hemleveransen av mat på ekologiskt vis med biogasbil.

Innehåll

Maten hos Ecoviva är ekologisk vilket innebär att råvarorna är just ekologiska och kött och kyckling är svenska och kravmärkta samt att fisken är miljömärkt (för att främja fiskbestånden). Matkassen skall räcka till fyra middagar för fyra personer med undantag för den flexitariska matkassen som innehåller 3 middagar. Besök Ecoviva här.

Betalning

Betalning sker via autogiro eller med faktura. Du anordnar själv med autogiro hos din internetbank.

Leverans

Det kan vara bra att känna till att  leverans av matkasse sker i Stockholm, Uppsala och Göteborg. Man levererar maten i en biogasbil på utsatt tid och man kan välja om man vill ha leverans varje eller varannan vecka.

Uppsägning eller förändring i prenumerationen

Det är 9-10 dagar innan kommande leverans som gäller om du vill göra förändringar i din prenumeration eller helt avsluta prenumerationen. Du gör förändringen på ”Mina Sidor” på Ecovivas hemsida.

Kontakt

 • Ring Ecoviva på telefonnummer 08-41021002

Växeln är öppen vardagar på förmiddagen.

 • Maila till Kundtjänst genom att använda formuläret på hemsidan.

Senast uppdaterad: 2020-10-02

18 Kommentarer

 1. Kan man få matkasse för två personer?
  Med vänlig hälsning, Charlotte

 2. Liselott Möller skriver:

  Hej! Kommer ni att göra leveranser i Skåne?
  Trelleborg?

  • Hittamatkassen skriver:

   Hej Liselott,
   det jag hittar på Ecovivas hemsida om leveransorter är att de levererar i Malmö, du kan också testa på deras hemsida med ditt postnummer för att se om de levererar hem till dig.
   Vänliga Hälsningar

 3. Ulrika skriver:

  Det är inget fel på maten, men de hade glömt dra av rabatten man skulle få från rabattkoden. När man skickar e-mail svarar de inte och de svarar inte speciellt ofta i telefon under kontorstid heller. De är inte direkt tillmötesgående heller när man väl får tag på dem. Urusel service och håller inte vad de lovar, tyvärr. Kommer att pröva annan kasse.

  • Hittamatkassen skriver:

   Hej Ulrika,
   vi beklagar att du inte är nöjd med Ecoviva. Vi hoppas att din kritik går fram till dem så att de kan ändra sig, tack för din kommentar och att du delar med dig av din upplevelse.

 4. Marcus skriver:

  Ecoviva låter så himla intressant och jag har hört bra saker … men varför inte 5-dagars kasse?! :/ Varför skippar man fredagar? Det är ju fredagar det är som skönast att slippa tänka på mat, bara komma hem och njuta av att helgen börjat.

  För dom som vill ”lyxa till det” på fredagar kan spara den sista dagens recept till lördag eller söndag. Med andra ord blir alla nöjda!

 5. Carl-Johan skriver:

  Nu har vi haft kassen i 6 veckor och det har varit väldigt bra. Väl tilltagna portioner och kul variation. betyget 9!
  Men… Kassen är inte vegetariskt då den innehåller ost med löpe. Det har varit några rätter med animaliskt ost, vilket är onödigt och gjort att vi fått slänga den osten och köpte egen (det har hänt en gång på tre veckor) så det är inte ofta.
  Vi kommer (tyvärr) ändå att avsluta vårt abonnemang i avvaktan på att någon kan leverera en riktig vegetarisk matkasse. Utmaningen för eccovia är att man försöker ha ekologiska produkter. Men är man vegetarian kan man ju inte äta kött hur ekologiska produkterna än är.

  Mvh
  Carl-Johan

  • Jenna skriver:

   Tror ni missförstod klagomålet. Lakto-ovo-vegetariskt betyder att det innehåller ägg och mjölk, som är animaliska produkter men inte dödar djuret. Löpe kommer från komagar dvs själva djuret. Det är alltså inte vegetariskt utan motsvarande kött.

   • Hittamatkassen skriver:

    Hej Jenna,
    tror du syftar på klagomålet angående att Ecoviva inte är en helt vegetarisk kasse? Det står i beskrivningen att den är som du nämner ovo-lakto-vegetarisk, en benämning för att det finns ost, mjölk, ägg, dvs animaliska produkter. Du har helt rätt i att löpe kommer ifrån kalvmagen. Vi vill såklart vara tydlig med information om Ecovivas matkasse.

 6. Lena Berglind skriver:

  Hej jag undrar om ni levererar till nynäshamns området är jätte intressrad av eran kasse postnr:14992 eller 149 30

  • Anonym skriver:

   Hej Lena! Använd gärna vår sökfunktion som finns till höger högst upp på sidan och pröva att skriva i Nynäshamn för att se om Ecoviva levererar hem till dig. Jag länkar även här till sökfunktionen.

 7. Robert skriver:

  Jag blev lovad en gratis fruktkorg i första leveransen men den kom inte. Nu vill Ecoviva att jag beställer igen för att få min gratis fruktkorg. Gör man fel så får man rätta till det. Inget mer Ecoviva för mig.

 8. Anna-Lotta rylander skriver:

  Hej undrar om man kan beställa ecoviva i göteborgsområdet?

  • Hittamatkassen skriver:

   Hej Anna-Lotta!
   Du kan beställa Ecoviva om du bor i Göteborgsområdet. Gå för säkerhetskull in på Ecovivas hemsida och testa med ditt postnummer för att vara säker på att de levererar till ditt område. Lycka till!

 9. hittamatkassen skriver:

  Tack för din kommentar Åsa! Det är spännande att få recensioner på matkassar med olika inriktning, då vi inte har möjlighet att testa alla. En helt ekologisk matkasse med genomtänkt och miljövänlig transport är något som vi på hittamatkassen.se uppmuntrar!

  Allt gott!

 10. Åsa skriver:

  Jag tycker att Ecoviva har ett vinnande koncept – de levererar ekologiska råvaror och genomtänkta recept som är lätta och enkla att tillaga under stressade vardagskvällar och portionerna är balanserade för att ge dig det du behöver. Perfekt för småbarnsfamiljen!

Kommentera eller Fråga

Sök matkasse

Sök matkasse

Använd vår sökfunktion och se efter vilka matkassar som levererar hem till din postort.
Sök här


LEVERANSORTER Ecoviva:
Orter sorterade alfabetiskt:
- B
- D
- E
- G
- H
- J
- L
- M
- N
- S
- T
- U
- V
- Å
- Ö
Saknar du en ort eller har du hittat en felaktighet? Kontakta oss gärna

Om oss

Här kan du jämför och hitta din matkasse. Vi samlar information och fakta om de olika matkasseföretagen i Sverige och listar dem utifrån priser och erbjudanden. Vi tillhandahåller även en sökfunktion för dig som vill se vilka som levererar hem till din postort.

Hittamatkassen

[email protected]

Hogmalms Media AB
Org.nr: 559132-4347
Ytterbyvägen 5c
442 30, Kungälv
© 2011 - 2021 - HittaMatkassen.se