Vi testar Linas Matkasse

Senast uppdaterad: 2011-10-25
Den här artikeln är uppdaterad för mer 6 månader sedan, prisangivelser och information om innehåll i matkassar kan vara föråldrat.

Idag är första dagen på vår vecka och vårt test av Linas Matkasse . Spännande tycker vi på HittaMatkassen.se att få testa och så småningom recensera ännu en matkasse.

Test av Linas Matkasse

Ser du nosen till höger? Det är fler som är sugna på Linas Matkasse.

 

Linas Matkasse är ju en av de absolut mest populära och omtyckta matkassarna och vi tror att de många idag känner till dem eller tom har testat denna matkasse. De har ju gjort en del TV reklam och synts lite överallt så nu skall det bli spännande att också få testa denna matkasse.

Första kvällen med Linas Matkasse

Vi fick i god tid ett sms som meddelade oss (och påminde oss) om att Linas Matkasse skulle levereras mellan 17 – 22 på tisdagskvällen. Det tyckte vi var ett ganska långt spann att sitta och vänta på en matkasse på (särskilt om man vill äta på kvällen) men som tur var kom kassen i god tid, 18.30. Tanken är ju egentligen att man skall börja tillaga rätterna dagen efter men vi var så sugna att vi lagade den första rätten direkt.

Vi kommer att återkomma med fler inlägg och mer beskrivning av rätterna och hur vi tycker att denna matkasse fungerar. Under tiden kan du läsa våra recensioner om Middagsfrid och Kocken & Jag.

Kommentera eller Fråga