Varför matkasse?

hittamatkasse

Vi som driver hittamatkassen.se heter Simon och Sofia. Vi har drivit hittamatkassen sedan sommaren 2011. Då var vi i en annan fas i livet, Simon startade upp sitt företagande och Sofia konststudent. Vi började höra mer och mer om matkassar för hemleverans och tyckte det lät spännande. Bra mat som du får hemskickad till dörren. Där vi bor så är mataffären inte något att hänga i granen. Dyr och ett dåligt ekologiskt utbud. Och vi har valt att inte ha någon bil, då är heller inte storhandlande aktuellt. För oss lät det alltså intressant med mat som skickas hem till dörren. Att maten också är färdigplanerad med recept inför alla veckans middagar var heller inte sämre. Vi slapp det ständiga gnabbet om vad vi skulle laga och vem som skulle hitta på vad vi skulle laga.

Olika livssituationer olika behov

Som jag först nämnde så såg vår vardagssituation lite annorlunda ut då, vi pluggade och jobbade och hade oregelbundna tider ofta med mycket kvällsaktiviteter. Men man måste ju äta, och vi vill gärna äta gott och bra. Redan då tyckte vi att matkasse för hemleverans fungerade väldigt bra för oss. Bra och GOD mat och vi kunde känna oss ännu friare. Idag beställer vi fortfarande matkasse. I maj kom vår lilla dotter och vi fick plötsligt en annan livssituation. Matkassen var ännu mer välkommen för oss med sömnbristpåverkade huvuden som kanske inte var de mest kreativa vad det gäller middagsmat. Nästa utmaning blir att få till matsituationen med en liten tjejs tycke och smak som spelar in. Vi är säkra på att det fungerar med matkasse även då. Vilken situation du än är i så är vi säkra på att matkasse kan vara något för dig. Testa och se!

Varför jämföra matkassar?

Vi testar olika matkassar, för att vi är intresserade av mat men också för att ta reda på vilken som passar oss bäst. När vi startade hittamatkassen.se var det just därför, att vi gillar mat och därför att vi tycker det är viktigt att hitta rätt. För det är viktigt. Det handlar om maten vi ska stoppa i oss och där kan våra preferenser vara olika. Vi vill att hittamatkassen.se ska vara ett verktyg där du finner just den matkasse som passar dig och din situation. Hoppas att du hittar den matkasse du söker och tveka inte att dela med dig av dina erfarenheter. Ha en skön sommar.

Kommentera eller Fråga