Ta kontroll över matkostnaderna – Mat.se

 

Vi har vid ett par tillfällen testat att veckohandla vår mat på Mat.se. Då vi har små barn så är det inte alltid så enkelt att komma iväg och storhandla varje vecka, det är alltså väldigt enkelt att fastna i småhandlandet med skenande matkostnader. Vi har även 2 katter och kattmaten tar även den slut ibland så hushållet kräver en hel del varor som blir ganska tunga att bära hem.

Veckohandla på Mat.se

Min första spontana reaktion är att det är sjukt smidigt att sitta vid köksbordet och sätta samman sin inköpslista på “Mina Sidor”. Du kan samtidigt kolla i skåpen vad som faktiskt finns. När du väl satt samman listan på varor som brukar gå åt så sparas den listan och du kan återanvända, lägga till och ta bort varor varje vecka.

Genom att handla så här så minskar lusten att “spontanshoppa” något som lätt inträffar då jag besöker en mataffär, det är svårt att slå undan impulsen att slänga ner någon vara på erbjudande eller andra frestelser. Min upplevelse är att det är enklare att hålla budgeten för matkostnaderna genom att handla så här och det som är grädden på moset är att alla dina varor levereras hem till hallen. Jag slipper alltså bära hem 14 kattmatsburkar, 18 rullar toapapper, blöjpaket och 4 liter fil och mjölk. Bland annat. Det går också bra att göra ändringar i inköpslistan fram till kl 24:00 dagen innan leverans.

Fraktkostnader för hemleverans av matvaror

Det kostar inget att få dina varor hemlevererade, det enda kravet är att du handlar över 700 kr, vilket det är ganska lätt att göra när vi veckohandlar i alla fall.. Du binder heller inte upp dig på något abonnemang som du måste kontrollera utan väljer själv från gång till gång när och om du vill handla. Mat.se utlovar att varorna som du handlar levereras i en obruten kylkedja. Vi har hittills varit mycket nöjda med varornas kvalité och frysvarornas temperatur.

Prova att veckohandla på nätet

Prova en gång att göra din veckohandling på nätet för att se om det passar ditt hushåll, Mat.se erbjuder över 10 000 varor att välja mellan och har även ett fint ekologiskt utbud. Genom att använda rabattkoden ovan sparar du förutom tid även 150 kr. Prova Mat.se idag och läs mer om deras matkassar här.

  • Inga abonnemang, inga extrakostnader. Krav är att du handlar för minst 700 kr.
  • 10 000 olika varor.
  • Handla lugnt hemma vid datorn.
  • Dina inköpslistor sparas och du kan återanvända/lägga till/ta bort varor.
  • Varorna levereras hem till dörren, leverans nästa dag.

Läs mer

Om Mat.se

 

Skrivet av:
Publicerat: 2016-08-10

Kommentera eller Fråga