Snabba matkassar – god mat på kort tid

Senast uppdaterad: 2018-05-21

15 minuters matkasse Linas matkasse

För många är det ont om tid i veckorna och det är ofta så att matlagningen blir lidande av det. Men visst finns det en dröm att ändå hinna laga hälsosam och god mat? Vi samlar i det här inlägget alla de matkassar som har riktigt kort eller i princip ingen tillagningstid då de är färdiglagade.

Linas matkasse lanserade i dagarna nyheten Linas 15 minuterskasse, som har en tillagningstid på endast 15 minuter. På den korta tiden kan du alltså få vällagade, goda och hälsosamma rätter även i veckodagarna. Vi kan verkligen rekommendera Linas matkasse då de levererar genomtänkta och kvalitativa matkassar.

Även Middagsfrid har en matkasse som de kallar för Snabba matkassen, där får du 3 middagar för 4 personer med snabb och kort tillagningstid. Här har Middagsfrid tagit smarta genvägar utan att kompromissa med kvalité eller smak. Recepten ska max ta 25 minuter att laga till och du får ett fint prova-på-erbjudande på första kassen.

För dig som bor i Stockholmsområdet finns Matkomfort som erbjuder den i princip färdiglagade (av kockar!) matkasse som kallas för Vroom. Du kan få Vroom planerad för 4 personer och då behöver du bara komplettera maten med egna grönsaker som du vill äta till. Allt som allt beräknas matlagningen ta 5 -10 minuter.

I DN skriver man om flera olika matkassar och hur flera familjer vittnar om att de faktiskt sparar en del pengar på att handla matkasse istället för att gå till affären och småhandla samt impulshandla.

Läs mer om matkassarna

Kommentera eller Fråga