Rabattkod – Matkomfort

Sammanfattning – Rabattkoder Matkomfort

  • Ange rabattkoden: hittamatkassen i kassan hos Matkomfort.
  • Få 150 kr i rabatt upp till 4 leveranser. sthmlslådan
  • Välj mellan 5 inspirerande matkassar.
  • Beställ din matkasse från Matkomfort här.

Just nu finns ett superförmånligt erbjudande från Matkomfort, unikt för dig som besöker hittamatkassen.se När du väljer att handla från Matkomfort, så ange rabattkoden hittamatkassen i kassan när du betalar och få 150 kr i rabatt upp till 4 leveranser!

Det skulle vi säga är en bra deal. Men Matkomfort får du i princip färdiglagade rätter för hela familjen som håller en mycket hög kvalité. Maten är tillredd och lagad av Matkomforts professionella kockteam och det du behöver göra är att värma och eventuellt lägga till egna grönsaker såsom sallad exempelvis. Gå till presentationssidan om Matkomfort och läs mer om matkassarna som de erbjuder.

Matkomforts matkassar

Matkomfort erbjuder 5 olika matkassar, Premium som kan beställas för 1-6 personer innehåller 4 portioner och är en klassisk matkasse med fräscha svenska råvaror. Premium Helg är en lyxigare helgkasse med 2 färdiga middagar, den kan beställas för 2,4 eller 6 personer. Perfekt för middagsbjudningen på helgen!

Matkassen Vrooom är en riktigt snabb matkasse som det endast tar 5-10 min att göra klar, den innehåller 4 middagar för 4 personer. Sthlmslådan är en inspirerande matkasse där man utesluter rött kött och endast fokuserar på middagar med fisk, fågel och vegetariskt, den innehåller 4 middagar och kan beställas för 1-6 personer. Familjefavoriter är en matkasse extra fokuserad på familjen med barn och vad de gillar, den innehåller 4 portioner och finns planerad för 4 personer.

Läs mer om Matkomfort

 

Skrivet av:
Publicerat: 2018-03-21

Kommentera eller Fråga