Om

På den här sajten kan du söka och förhoppningsvis finna din framtida matkasse. Du kan utifrån där du bor söka efter vilka matkassar som levererar till ditt område och vilken profil just detta företag har på maten. Möjligheterna är stora att hitta just den profil som passar er bäst.

Hittamatkassen är inte själva en matkasseleveranör så frågor om beställningar och aktiva prenumerationer hänvisar vi till den matkasseleverantör som det gäller.

Vilka driver den här sajten?

Vi som driver den här sidan heter Simon och Sofia och vi har själva haft stor nytta av att få hemleverans av mat. Vi tycker att det ger inspiration till nya rätter, hjälper oss att äta nyttigt och ekologiskt och hjälper till under perioder där vi har mycket annat.

Huvudredaktör för den här sidan är Sofia Rybrand. Läs mer om henne här.

Företagsinformation

Företaget som vi jobbar för heter trefyra5 produktion AB och det är ett litet familjeägt företag som jobbar med några få sidor som handlar om ekonomi och mat.

trefyra5 Produktion AB
Tredje Långgatan 13c
413 03 Göteborg
info@trefyra5.se

, 2019-01-31
Välkommen till min sida om matkassar, recept och middagstips. Jag som skriver här heter Sofia Rybrand och jag brinner för att förenkla vardagen med matkassar och smarta tips när man handlar mat online. Jag har två barn och kämpar med att få livspusslet att gå ihop precis som alla andra småbarnsföräldrar. Här på hittamatkassen skriver jag tips om detta, recept och andra smarta tips som förenklar och förgyller vardagen.

Kommentera eller Fråga

Sök matkasse

Sök matkasse

Använd vår sökfunktion och se efter vilka matkassar som levererar hem till din postort.
Sök här

Om Hittamatkassen.se

Här kan du jämför och hitta din matkasse. Vi samlar information och fakta om de olika matkasseföretagen i Sverige och listar dem utifrån priser och erbjudanden. Vi tillhandahåller även en sökfunktion för dig som vill se vilka som levererar hem till din postort.

Företag

trefyra5 Produktion AB
Org.nummer 556914-5013
Tredje Långgatan 13a
413 03 Göteborg
info@trefyra5.se
© 2011 - 2020 - HittaMatkassen.se