Middagsfrid

Har 6 olika matkassar, Orginalkassen Barnkassen, Veggokasse, Snabbakassen, Flexitariankassen och Bistrokassen en lyxigare kasse.
Snabblänkar:
Orginalkassen

3 - 5 middagar

2 - 4 personer

Prova-På-Pris 395:-

Ord pris 725:-

En populär matkasse för hela familjen.

Middagsfrid Barnkassen

4 middagar

4 personer

Prova-På-Pris 495:-

Ord pris 795:-

Barnkassen är anpassad efter barnen med goda och inspirerande rätter.

Vegokassen

4 middagar

3 personer

Prova-På-Pris 375:-

Ord pris 675:-

Vegokassen är en lakto-ovo-vegetarisk kasse med goda gröna recept för hela familjen.

Flexitariankassen

4 middagar

2 - 4 personer

Prova-På-Pris 295:-

Ord pris 595:-

Flexitariankasse för 2- 4 personer med 4 middagar utan rött kött.

Snabba kassen

3 middagar

4 personer

Prova-På-Pris 495:-

Ord pris 795:-

En matkasse med kort och snabb tillagningstid.

Bistrokassen

3 middagar

4 personer

Prova-På-Pris 525:-

Ord pris 829:-

En lyxigare matkasse för dig som vill inspireras och äta riktigt gott.

Middagsfrid är en av de största, om inte den största, aktören på hemleverans av mat. Man levererar till ett stort antal områden och städer i Sverige. Middagsfrid erbjuder näringsriktig mat med mycket grönsaker och fibrer. Kicki Theander är grundare av Middagsfrid och brinner för att mat ska bestå av goda råvaror som ska vara bra i alla led, både för människor, djur och natur.

Så fungerar Middagsfrid

middagsfrid_2018

Middagsfrid har 6 stycken olika matkassar. För barnfamiljen så hittar du den populära Barnkassen med 4 middagar anpassade efter barns önskemål och smak. Det är stor vikt vid att maten ska vara av högsta kvalité och utan E-nummer  och helfabrikat. Det senaste tillskottet förutom Veggokassen är Flexitariankassen, en matkasse för dig som vill välja mer vegetarisk mat men ändå äta fisk och kyckling ibland. En lyxigare kasse för dig som vill njuta lite extra är Bistrokassen, den perfekta helgkassen.

Kostnader och Praktiskt

Middagsfrid matkasse

Middagsfrid är en prenumerationstjänst utan bindningstid, vill du pausa eller avsluta så kan du enkelt göra det minst 9 dagar innan kommande leverans. De har också en Nöjd-Kund-Garanti, är du inte nöjd med en råvara eller med kassen kan du reklamera den och få dina pengar tillba

ka det gör du via kundtjänst eller på “Mina Sidor”. Idag levererar på inte mindre än 300 postorter.

Med matkassen får du tydliga och snyggt utformade receptblad samt noggrant utvalda råvaror. Du kan också välja att lägga till någon av tilläggsprodukterna till din matkasse. Du finner tilläggsprodukterna här nedanför.

Tilläggsprodukter hos Middagsfrid

Du som redan är kund kan även ta del av tilläggsprodukterna.

 • Frukostkassen 395 kr, prova-på-pris 365 kr. (Planerad för 4 personer)
 • Fruktkassen 145 kr, prova-på-pris 131 kr. 3-3,5 kg frukt, alltid med ekobananer.

9 Kommentarer

 1. Charlotte skriver:

  Jag och min familj har nyligen testat Middagsfrids 5-dagarskasse för 875 kr/vecka. Vi var nöjda med vår testvecka och skulle gärna beställa 5-dagarskassen igen!

  • simon@hittamatkassen skriver:

   Hej Charlotte, vi har också testat middagsfrid och var nöjda med vår vecka, enkel och bra mat med goda recept. Det var ju även bra anvisningar för recepten så att det gick snabbt och enkelt att sätta sig in i dem.

 2. Jonny skriver:

  Vi har haft Middagsfrid en längre tid. Ofta saknas det varor och ofta är det grönsaker som är ofräscha/ruttna. Har nu avslutat prenumerationen, det går dock inte att bli borttagen från deras mailinglista.

  • Simon på Hittamatkassen skriver:

   Hej Jonny, vi har haft denna matkasse själva och varit väldigt nöjda. Tycker att du borde ringa till middagsfrid och berätta det du varit med om. Vi har ringt när det har strulat och de har varit väldigt trevliga och fixat så att vi blivit nöjda.

 3. Richard skriver:

  Håller med Jonny. Vi hade middagsfrid i ett par månader och nästan varje vecka var det varor som saknades eller dåliga grönsaker. Ja de krediterar varans värde på nästa kasse men vad hjäper det när man inte kan laga receptet som det är tänkt?! Stor del av kassens fördel försvinner när man måste åka iväg oplanerat och kompletteringshandla…. Recepten var fullständiga vilket man inte kan säga om många andra kassar. Barnen tyckte att ungefär hälften av recepten var ok (medel).

 4. Vegetarianen skriver:

  Går det överhuvudtaget att få en helvegetarisk matkasse i Jönköping?

  • Sofia skriver:

   Hej! Som det ser ut idag ser det inte ut att finnas någon matkasse som levererar helt vegetariskt i Jönköping. Du kan alltid kontakta matkassar som erbjuder helt vegetariskt om att de borde erbjuda sina matkassar i Jönköping. Allt gott!
   /Sofia

 5. Tina Magnusson skriver:

  Hej undra om ni har enbart svenskt kött i era matkassar

  • Sofia skriver:

   Hej Tina,
   Vi på hittamatkassen.se kan tyvärr inte svara på din fråga då vi endast är en jämförande och sammanställande sajt. Vi får hänvisa dig direkt till Middagsfrid med din fråga.

   Vänliga Hälsningar
   Sofia – hittamatkassen.se

LEVERANSORTER Middagsfrid:
Orter sorterade alfabetiskt:
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- R
- S
- T
- U
- V
- Y
- Å
- Ä
- Ö
Saknar du en ort eller har du hittat en felaktighet? Kontakta oss gärna

Om Middagsfrid

Har 6 olika matkassar, Orginalkassen Barnkassen, Veggokasse, Snabbakassen, Flexitariankassen och Bistrokassen en lyxigare kasse.