Matkasse i handen

In the Kitchen – recept och matupplevelser

, 2020-10-02
lobster-roll-1

Hemmagjord lobster roll (Fotograf: Andreas Ivarsson.)

Vi är mycket glada och stolta att få presentera månadens matblogg igen. Den här månaden är det en riktig höjdare nämligen Andreas Ivarsson som driver bloggen In the Kitchen. Andreas har drivit bloggen sen 2012 men har bloggat i ämnet mat sedan 2008.

In The Kitchen är en spännande blogg där Andreas Ivarsson testar olika recept, brygger öl, recenserar restauranger och med humor och inlevelse beskriver olika fenomen runt mat. Du kan också lyssna på In the Kitchen Podcast där Andreas intervjuar personer som Edward Blom, Nour El-Refai och Jon Widegren på Flipin´Burgers. Givetvis finns In The Kitchen att följa på Instagram. Låt dig inspireras och få tips av Andreas.

Intervju med Andreas Ivarsson – In The Kitchen

Hej Andreas!

In the Kitchen är en väldigt populär matblogg, vad driver dig att berätta om din matlagning?

Min nyfikenhet är största drivkraften och jag vill dela med mig av det jag lär mig till andra och på så sätt sprida min inspiration vidare till andra personer. Och så vill jag visa att det inte är speciellt svårt att laga mat, många har alldeles för dåligt självförtroende.

Har du någon erfarenhet av matkasse som levereras hem och vad är dina tankar om fenomenet? Något som är här för att stanna?

Jag har inte använt färdiga matkassar så mycket själv, men det beror mest på att jag älskar att gå själv i mataffärer och att vi bara är två personer i hushållet. Om du inte har lika stort intresse eller vill lägga tid på annat än att åka till mataffären så tycker jag att färdiga matkassar är superbra!

Andreas Ivarsson, driver bloggen In The Kitchen.

Andreas Ivarsson, driver bloggen In The Kitchen.

Vilken rätt tror du blir din mest lagade rätt 2014?

Som vanligt blir det nog en Pasta Carbonara, rätten jag plockar fram när tiden inte finns. Hade velat säga något mycket coolare, men tyvärr.

Vilket redskap i köket skulle du säga är ditt favoritredskap?

Min rostfria bunke eller min digitala våg, tråkigt kanske, men det är väldigt användbara redskap.

Vilket är ditt bästa helg-mattips?

Rent allmänt tycker jag att vi borde bli bättre på att planera helgmaten, tänk efter innan vad du vill laga till och förbered det dagarna innan. Om du gör det så slipper du stressa både i affären på helgen, men också stressa någon timme innan gästerna kommer.

Tack Andreas för att du delade med dig av tips och erfarenheter och vi fortsätter att följa In the Kitchen!

Mer om månadens matblogg

Vi vill inspirera dig som besökare genom att presentera och tipsa om olika matkreatörer som bloggar och delar med sig av sina erfarenheter och kunskap. Vi hoppas att du ska bli lika peppad som vi, att laga mat och testa nya saker inom matlagningens underbara värld.

2020-10-02

Kommentera eller Fråga

Om oss

Här kan du jämför och hitta din matkasse. Vi samlar information och fakta om de olika matkasseföretagen i Sverige och listar dem utifrån priser och erbjudanden. Vi tillhandahåller även en sökfunktion för dig som vill se vilka som levererar hem till din postort.

Hittamatkassen

[email protected]

Hogmalms Media AB
Org.nr: 559132-4347
Ytterbyvägen 5c
442 30, Kungälv
© 2011 - 2021 - HittaMatkassen.se