Matklart.se

Snabbfakta Matklart.se

 • Komponera din egen matkasse utifrån färdiglagade rätter, lchf-rätter finns också som alternativ.
 • Orginalkasse med 7 rätter, minsta beställning 500 kr.
 • Du kan beställa mat för 1,2,3,4,5 personer.
 • Minsta summa för beställning är 500 kr.
Matklart.se:

matklart

Matklart.se erbjuder flera olika matkassar bland annat en Orginalkasse och  LowCarbkasse. Du väljer mellan rätter och har på så sätt möjlighet till att själv komponerar genom att välja rätter.  Minsta summa att beställa för är 500 kr. Du väljer själv hur många personer kassen ska vara planerad för. Det som skiljer Matklart.se från andra matkassar är att de erbjuder en matkasse med helt färdiglagad mat. Allt för att du ska kunna spara tid och ändå äta gott och nyttigt. Du förbinder dig inte till något abonnemang när du handlar hos Matklart.

1. Original

2. LowCarb – lågkolhydratbaserad mat

3. Vegetarisk

4. Gluten och Laktosfri

5. Retro (med fokus på husmanskost).

Mer om Matklart

Matklart drivs av Annika Eriksson som är utbildad kock och lagar all mat i  Matklart.se kassar från grunden. Viktigt i  Matklart- koncept är att använda färska råvaror och undvika onödiga tillsatser. Hos Matklart kan även du i ensamhushåll beställa mat. Leverans ingår i priset så inga andra avgifter tillkommer till priset. När du gjort din beställning så kontaktar Matklart dig för att komma överens om leverans. Vanligtvis kan leverans ske dagen efter beställning om, beställningen gjorts före kl 12 dagen innan.

Matkassen Matklart och leveranser

Matklart finns i dagsläget i centrala Stockholm, Uppsala, Knivsta och Sigtuna. Betalning av matkassen sker via betalkort på deras hemsida. Bor du längre bort än leveransadresserna så kan du beställa, då blir minsta summa att beställa för 1000 kr. Testa på Matklarts hemsida om du kan beställa.

2 Kommentarer

 1. Karin skriver:

  Hej,
  Jag undrar om original- och lchfkassen för 500 kr är för en person eller två?
  Vänligen,
  Karin

  • Sofia skriver:

   Hej Karin, det kan vara otydligt formulerat här på vår sida, men du bestämmer själv hur många personer matkassen (lchf el orginal) ska vara till och minsta belopp att beställa för är 500 kr. Ber om ursäkt för att det är otydligt, vi ska förtydliga på sidan.
   Vänligaste Hälsningar
   Sofia
   https://www.hittamatkassen.se

Kommentera eller Fråga