Mat online

Här samlar vi de matföretag som erbjuder dig att handla maten online och få den hemkörd. Detta är ett mycket smidigt och tidsbesparande sätt att sköta inhandlingen av sina matvaror.

Det är numer väldigt enkelt att göra inköpen via nätet och onlinebutikerna för mat levererar allt oftare och till fler orter. Här nedan samlar vi de butiker som vi själva antingen har använt eller använder oss av nu (Vi använder ICA online för tillfället).

Vi vill också slå ett slag för att det är klimatsmart att handla maten på nätet om du vanligtvis hämtar maten med din bil. Det är helt enkelt både klimatsmartare och smidigare för dig då många matkassar åker i en bil till ett område.

Om du har egna erfarenheter från någon matbutik som du gillar så tipsa oss gärna i kommentarerna här nere.

FöretagBeskrivningLäs meraBeställ
Coop mat på nätetVälj mellan att handla matvaror, köpklara recept eller färdigplanerad matkasse. Har hemkörning på vissa orter. Kan också hämtas ut hos närmsta Coop butik. Ange kod “nykund2019” så får du 150 kr rabatt vid köp över 500 kr
Läs Mer
Till butiken
ICA onlineJust nu använder vi ICA online i vår familj. Vi uppskattar att de är billiga och har ett bra utbud. Smidig hemleverans och bra erbjudanden. Ica bonus-poäng på dina köp.
Läs Mer
Till butiken
Mat.seOnlinebutik för mat eller matkassar. Välj mellan matkassarna Vardagsmaten eller laktosfria kassen. Du kan också planera din egen kasse. Färdigplanerade med recept och inköpslista. Välj matkassen som den är och/eller lägg till matvaror.
Läs Mer
Till butiken
MatsmartMatsmart erbjuder varor online till mycket bra priser då de köpts upp från lager där maten annars skulle slängas. Fynda mat till billiga priser. Maten skickas över hela landet.
Läs Mer
Till butiken

Vad skall man tänka på när man väljer matbutik?

  • Tänk på att kolla leveransavgifter då de varierar ganska mycket.
  • Många lockar med billigare matvaror men har dyra leveranser.
  • Kolla också om dom har plockavgifter och hur mycket dessa i så fall är på.
  • Spara gärna dina matvaror i inköpslistor. Det gör att det går otroligt mycket fortare.
  • Det brukar även vara väldigt smidigt att spara sitt betalkort i tjänsten. Det sparar tid att slippa behöva letar fram plånboken varje gång.

Färdiga matkassar

Redaktör av sidan


Senast uppdaterad: 2019-01-31

Kommentera eller Fråga

Om Hittamatkassen.se

Här kan du jämför och hitta din matkasse. Vi samlar information och fakta om de olika matkasseföretagen i Sverige och listar dem utifrån priser och erbjudanden. Vi tillhandahåller även en sökfunktion för dig som vill se vilka som levererar hem till din postort.

Företag

trefyra5 Produktion AB
Org.nummer 556914-5013
Tredje Långgatan 13a
413 03 Göteborg
info@trefyra5.se
© 2011 - 2020 - HittaMatkassen.se