Hälsokassen

Snabbfakta Hälsokassen
  • 5 eller 3 middagar för 4 personer
  • 2 olika matkassar Veckokassen eller Familjekassen
  • Recept från hela världen
  • Levererar endast i Linköpingsområdet
Hälsokassen:

Hälsokassen är en matkasseleverantör i Linköping. Välj mellan Hälsokassens 2 matkassar med recept och råvaror för 4 personer. Veckokassen innehåller recept och råvaror till 5 middagar för 4 personer. I Veckokassen ingår alltid en vegetarisk rätt och man inspireras av hela världen i val av rätter. I Familjekassen ingår 3 lättlagade recept och råvaror till 4 personer. Den kassen är fokuserad på barnen och vill erbjuda god och energirik mat. Båda kassarna ska innehålla minst 10% ekologiska varor.

Så fungerar Hälsokassen

Mat ska vara kul och inte krångligt, så resonerar hälsokassen. Matkassarna levereras i Linköpingsområdet varannan vecka. Hälsokassen erbjuder fina prova-på erbjudanden när du vill testa deras matkassar. Beställ via Hälsokassens hemsida.

Kostnader och praktiskt

Priser

Veckokassen

  • 699 kr. (Prova-på erbjudande 599 kr) 5 middagar för 4 personer.

Familjekassen

  • 499 kr. (Prova-på erbjudande 399 kr) 3 middagar för 4 personer. Lättlagade barnvänliga menyer.

 

Vid ändring eller avslut av din prenumeration på Hälsokassen så krävs en framförhållning på 8 dagar. Du gör val och ändringar via din sida på hemsidan. Kassen finns just nu för 4 personer och för dig som bor i Linköpingsområdet.

 

 

 

En kommentar

  1. Maria skriver:

    Vi har provat. Det var supergott och väldigt smidigt! Blir att fortsätta med prenumerationen och hoppas de levererar lika bra menyer i framtiden 🙂

Kommentera eller Fråga