Gastrofy.se

, 2018-09-12

Snabbfakta Gastrofy.se

  • Inför varje leverans väljer du en meny.
  • Följ en mästerkocks recept eller en viss diet.
  • Lägg till extravaror till matkassen.
Gastrofy:

gastrofy_logga

Tjänsten

Här erbjuds en matkasse där du själv bestämmer menyn för din veckas middagar. Innan varje leverans blir du erbjuden en meny efter de preferenser du valt, skulle du inte önska någon eller flera av recepten kan du välja andra. Du handlar matvaror utifrån de recept du valt för din matkasse.

Innehåll

Hos Gastrofy kan du välja mat som följer lchf-dieten, en vegetarisk eller Paleo (stenåldersbaserad mat). Det finns också möjlighet att följa en mästerkocks recept, du kan till exempel följa Alexandra Zazzi, eller Ala Abasi bland flera. Vill du ha olika inriktningar på mat som till exempel mat som är planerad för en gravid person så finns även recept och mat för det.

Förändra eller avsluta prenumeration

Det är en prenumerationstjänst där du får din matkasse varannan eller varje vecka. Du kan ändra eller avboka beställningen upp till en dag innan leverans.

Leverans

Vid betalning så får du förslag på tider då maten kan levereras. Vill du att maten lämnas utanför dörren kan du skriva det i “övrigt” rutan när du checkar ut. Är du inte hemma vid leverans så ringer chauffören dig. Om du inte svarar så tas maten tillbaka till matbutiken.  I dagsläget så levererar Gastrofy.se i Stockholm, Mälardalen, Norrköping, Kalmar, Göteborg, Borås, Helsingborg, Malmö, Lund Karlshamn, Mönsterås, Varberg, Eslöv och Luleå. Leveranskostnaden skiljer sig åt beroende på var du bor.

Betalning

Betalningen sker direkt till leverantören som du väljer. Gastrofy hanterar inga betalningar. De flesta kontokort är godkända som betalningsmedel.

Kontakt

Maila till Gastrofy på info@gastrofy.se

Adress:

Regeringsgatan 65,
111 44 stockholm

Mer info om Gastrofy.se

Gastrofy.se samarbetar med Coop och det innebär att du även kan kompletteringshandla frukost och andra varor när du beställer din matkasse. Det kan du göra till samma pris på varorna som i butiken. Besök Gastrofy här.

, 2018-09-12
Välkommen till min sida om matkassar, recept och middagstips. Jag som skriver här heter Sofia Rybrand och jag brinner för att förenkla vardagen med matkassar och smarta tips när man handlar mat online. Jag har två barn och kämpar med att få livspusslet att gå ihop precis som alla andra småbarnsföräldrar. Här på hittamatkassen skriver jag tips om detta, recept och andra smarta tips som förenklar och förgyller vardagen.

2 Kommentarer

  1. Mats Edström skriver:

    Wow, super smidigt. Detta är en modern matkasse och jag kommer inte fortsätta Linas!

Kommentera eller Fråga

Sök matkasse

Sök matkasse

Använd vår sökfunktion och se efter vilka matkassar som levererar hem till din postort.
Sök här

Om Hittamatkassen.se

Här kan du jämför och hitta din matkasse. Vi samlar information och fakta om de olika matkasseföretagen i Sverige och listar dem utifrån priser och erbjudanden. Vi tillhandahåller även en sökfunktion för dig som vill se vilka som levererar hem till din postort.

Företag

trefyra5 Produktion AB
Org.nummer 556914-5013
Tredje Långgatan 13a
413 03 Göteborg
info@trefyra5.se
© 2011 - 2020 - HittaMatkassen.se