Följ matkassar på Instagram – här hittar du alla matkassar på instagram

Matkassar på Instagram – Sammanfattning

  • Följ din matkasse på Instagram och få fördelar genom unika tävlingar, rabattkoder med mera.
  • hashtagga din matkasse när du lagar olika rätter från din matkasse och recensera dem.
  • Se bakom kulisserna hos matkassen och få tips och inspiration.
  • Kommunicera snabbt med matkassarna via sociala medier.
linas matkasse på instagram

Så här ser Linas matkasse ut på Instagram.

Flera av de populäraste matkassarna har givetvis Instagram och vi tipsar här om hur du hittar deras konton. Här listar vi de mest populära matkasse kontona:

Fördelar av att följa matkasse på Instagram

Genom att följa den matkasse du prenumererar på så kan du faktiskt få vissa fördelar. Du kan till exempel deltaga i tävlingar som är unika för matkassens instagramföljare eller få annan viktig info som kan vara intressant. Framför allt ska du följa en matkasse på insta för att bli inspirerad, där delar de med sig av tips, idéer och annat användbart. Hos till exempel Linas matkasse hittar du intressant “bakom kulisserna” och får följa Lina och hur matkassarna planeras och arbetas fram.

Tagga din matkasse på Instagram

Något som är väldigt bra är att du när du lagar rätter från en specifik matkasse kan hashtagga den matkassen du använder och på så sätt snabbt ge en direkt recension av rätterna. Både matkassen och andra kan då läsa om din upplevelse. Instagram ger dig som köpare en plattform att uttrycka din åsikt och upplevelse av produkten. Du kan dessutom få snabb respons från matkassarna via sociala medier om du till exempel ställer frågor.

Läs mer intressanta artiklar om matkassar

Här hittar du flera artiklar om matkassar och recensioner, vi vill ge dig som besökare på hittamatkassen. se all tänkbar och användbar information om matkassar med hemleverans.

Skrivet av:
Publicerat: 2018-03-05

Kommentera eller Fråga