Annonsering

Hittamatkassen.se samlar Sveriges alla matkassar så att besökarna kan se vilka matkassar som levererar till en specifik ort och vilka priser och villkor som gäller för en matkasse. På den här sidan är det gratis att finnas med i listorna och vill du få med ditt företag här är du välkommen att kontakta oss här. Vi kan också erbjuda dig och ditt företag lösningar för att exponeras tydligare hos oss på följande vis:

  • Många matkassar levererar till vissa orter, eftersom vi ger möjligheten för besökarna att söka efter vilka matkassar som levererar till orten har vi möjlighet att erbjuda er tydligare och högre exponering på vissa orter. Hör gärna av er till sofia[snabel-a]hittamatkassen.se oss för att få mer information om hur detta fungerar. 
  • Om du vill sprida ditt varumärke och göra din matkasse känd har vi också möjlighet att erbjuda er annonsering via bannerannons eller textannons som syns på hela hittamatkassen. På så vis exponeras din matkasse till ett stort antal intresserade besökare. Se nedan för statistik om antal besökare på vår sida.
  • Hittamatkassen.se använder sig också av prestationsbaserat annonsering via olika affiliatenätverk. Har ditt företag ett affiliateavtal? Hör gärna av dig till oss på sofia[snabel-a]hittamatkassen.se och berätta mer om detta.

Kontakta oss

Kontakta oss om annonsering på  sofia[snabel-a]hittamatkassen.se

, 2019-01-31
Välkommen till min sida om matkassar, recept och middagstips. Jag som skriver här heter Sofia Rybrand och jag brinner för att förenkla vardagen med matkassar och smarta tips när man handlar mat online. Jag har två barn och kämpar med att få livspusslet att gå ihop precis som alla andra småbarnsföräldrar. Här på hittamatkassen skriver jag tips om detta, recept och andra smarta tips som förenklar och förgyller vardagen.

Kommentera eller Fråga

Sök matkasse

Sök matkasse

Använd vår sökfunktion och se efter vilka matkassar som levererar hem till din postort.
Sök här

Om Hittamatkassen.se

Här kan du jämför och hitta din matkasse. Vi samlar information och fakta om de olika matkasseföretagen i Sverige och listar dem utifrån priser och erbjudanden. Vi tillhandahåller även en sökfunktion för dig som vill se vilka som levererar hem till din postort.

Företag

trefyra5 Produktion AB
Org.nummer 556914-5013
Tredje Långgatan 13a
413 03 Göteborg
info@trefyra5.se
© 2011 - 2020 - HittaMatkassen.se