Träna med Linas matkasse

Senast uppdaterad: 2014-09-04
Den här artikeln är uppdaterad för mer 6 månader sedan, prisangivelser och information om innehåll i matkassar kan vara föråldrat.


 

Se uppdaterade priser från Linas matkasse.

Våren är alldeles runt hörnet och många är vi som gav det där nyårslöftet om att börja med den där träningen. Men som vi vet är frestelserna många och det kan vara svårt att både börja lägga om sin kost och träna samtidigt. Som att gå från noll till hundra. Nu finns det hjälp. För dig som redan är kund hos Linas matkasse kan du BÅDE äta gott och nyttigt med hjälp av Linas goda recept OCH få bra träning med hjälp av den personliga tränaren Erika Kits Gölevik.

12 veckors träningsprogram

Du som redan prenumererar på Linas matkasse kan enkelt komplettera din beställning för endast 49 kr extra i månaden, då får du inte bara ett specialutformat 12 veckors träningsprogram, utan massa mer! För dig som vill börja prenumerera på Linas matkasse kan klicka här. Passa på nu och gör slag i saken, börja träna och äta gott och nyttigt. Utöver träningsprogrammet så tipsar Lina om hälsosamma frukost och mellanmål som får dig att orka mer under dagen och på träningen.

VN:F [1.9.16_1159]
Sätt ditt betyg på matkassen!
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Träna med Linas matkasse, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Kommentera eller Fråga