Testa matkasse! Erbjudanden

Senast uppdaterad: 2011-06-08
Den här artikeln är uppdaterad för mer 6 månader sedan, prisangivelser och information om innehåll i matkassar kan vara föråldrat.

Flera av företagen som levererar matkassar har prova-på erbjudanden, med förmånliga priser.Vi listar här exempel på några av de ledande företagen och deras erbjudanden.

Linas Matkasse. Hos Linas matkasse får du den första matkassen för 499:- ett mycket mer förmånligt pris enligt deras beräkningar än i butik. Matkassen innehåller receptblad och råvaror för att kunna laga till olika måltider efter deras kategorier som kräver olika lång tillagningstid.

Middagsfrid.se. Hos Middagsfrid kan du välja mellan att starta upp med en mindre kasse för 3 dagar 650:- eller 5 dagar 875:- alla måltider är beräknade för 4 personer. Så är man lite osäker kan ju 3 dagarskassen var ett alternativ att starta med. För att pröva på.

GI-boxen. Hos GI-boxen är deras matplanering uppbyggd efter ett 4 veckorsprogram då de har en viktgaranti, det vill säga att man går ner i vikt efter att ha följt programmet.
Du får dock mer rabatt om ni är flera i hushållet som väljer GI-boxen. Rabatterna är förmånliga.

  • 2 pers: 20% på andra leveransen (554 kr i rabatt).
  • 3 pers: 20% på andra och 30% på tredje lev. (1386 kr rabatt)
    • 4 pers: Som ovan samt 40% på fjärde lev. (2495 kr i rabatt)
    • 5 pers: Som ovan samt 50% på femte lev. (3881 kr i rabatt)

Tastelines matkasse. Hos Tasteline får du den första matkassen för 599:- även deras tjänst är en bindningsfri prenumeration som du kan avsluta när du önskar, för att bara pröva på. De levererar 5 recept och råvaror på varannan måndag mellan 17-22.

Kommentera eller Fråga