Sportlovskassen – Mat.se

Senast uppdaterad: 2017-04-21
Den här artikeln är uppdaterad för mer 6 månader sedan, prisangivelser och information om innehåll i matkassar kan vara föråldrat.

För en del ute landet har sportlovet redan börjat, andra har en härlig sportlovsvecka framför sig. Hos Mat.se kan du enkelt beställa hem en god sportlovskasse som passar perfekt för hela familjen. God mat som fyller på med energi för sportlovets alla aktiviteter. Och det är just aktiviteter man vill fokusera på under Sportlovet. Låt Mat.se sköta planeringen av maten och få den levererad till dörren.

Det här innehåller sportlovskassen

Under vecka 7 innehåller sportlovskassen 5 rätter beräknat till 4 personer. Maten är snabb att tillaga och perfekt att ha med sig till stugan och ha med sig i matlåda till skidbacken.

  • Sötsur paprikasallad
  • Potatissoppa med palsternacka och blomkål.
  • Gulasch à la Alice
  • Falukorvsburgare
  • Alice köttfärslasagne

I sportlovskassen får du råvaror och recept för alla måltiderna. Du kan beställa genom att gå till Mat.se här.

Sportlovstips

Även om du inte åker iväg till fjällen med familjen finns massor av roligt att göra hemma. Ofta erbjuder olika museum, sportklubbar, fritidsgårdar mängder av aktiviteter som barnen kan pröva på. Eller varför inte göra en egen liten skidutflykt (om snön finns) hemma? Det är mysigt att packa en ryggsäck med mat, ta på varma kläder och göra en liten tur ut i naturen. Eller i närmsta park? Att umgås med sina barn och göra lite pyssel hemma. Till exempel skapa roliga pappersfigurer, färga batik, göra lerfigurer, hitta på en dans, gå på teater, bio, vinterfotboll, bygga snöfigurer det finns massor av tips på några saker du kan göra med barnen. Kolla på till exempel Pinterest för bra pysselidéer.

Läs mer

Kommentera eller Fråga