Smidigare matlagning med Matkomfort

Senast uppdaterad: 2014-08-29
Den här artikeln är uppdaterad för mer 6 månader sedan, prisangivelser och information om innehåll i matkassar kan vara föråldrat.

matkomfortlogga

Här vill vi presentera en matkasse som verkligen underlättar matkomforten i hemmet. Matkassen från just Matkomfort! Det som skiljer Matkomfort från många andra matkassar är att de erbjuder färdiglagade såser från grunden tillsammans med de rätter du får. Du behöver alltså inga extra basvaror mer än smör och olja att steka i, vilket också är ett plus för den som verkligen önskar den smidigaste matlagningen. Det du behöver göra är att steka, koka de huvudingredienser som hör till rätten. Och till det får du färdiglagad sås som du värmer upp. Vänta nu, kanske du tänker, färdiglagade såser är det så bra? Matkomfort lagar verkligen såsen från grunden genom att först göra en buljong som får bli grund till såsen. Inga hel eller halvfabrikat här alltså.

Vad kostar Matkomfort?

Hos Matkomfort kan du välja mellan 2 typer av matkassar, Premium eller Bas. För Matkomfort Premium ser priserna ut så här;

Alla priser inkluderar 12 % moms och hemleverans.

Och för Matkomforts Baspaket så kostar det 755 kr per vecka, det är ett portionspris på 47,20 kr per portion. Det som skiljer Bas från Premium är att Bas inte innehåller några grönsaker. Däremot tipsar Matkomfort om vad du själv kan lägga till rätterna så att de får en fin variation. Portionerna är baserade på en vuxen persons näringsintag så kött, fisk, fågel levereras 150 g per person.

Priser och praktiskt – Matkomfort

Baskassen kostar 775kr per leverans  och premiumkassen kostar 495 – 1595 kr beroende på till hur många man beställer den till. Du kan abonnera på kassarna varje eller varannan vecka beroende vad som passar er bäst. Om man vill pausa eller avboka kassen måste detta göras senast 7 dagar innan nästa leverans.

 • Premium 1 portion     495 kr
  Premium 2 portioner 745 kr
  Premium 3 portioner 995 kr
  Premium 4 portioner 1195 kr
  Premium 5 portioner 1425 kr
  Premium 6 portioner 1595 kr
  Extra huvudråvara Premium 250 kr
 • Bas 775 kr
  Extra huvudråvara Bas 175 kr, Premium 250 kr.

Se lista över leveransorter här Matkomfort:

Beställ din Premium eller Baslåda från Matkomfort här.

Kommentera eller Fråga