Nyhet – Middagsfrid Veggokassen

Senast uppdaterad: 2014-09-30
Den här artikeln är uppdaterad för mer 6 månader sedan, prisangivelser och information om innehåll i matkassar kan vara föråldrat.
middagsfrid_veggokassen

Middagsfrid Veggokassen 645 kr.

Middagsfrid Veggokassen

En god nyhet 2014 är att Middagsfrid nu lanserar en helt vegetarisk kasse – Middagsfrid Veggokassen. Kassen innehåller 3 middagar och är planerad för 4 personer. Veggokassen kostar 645 kr. Middagsfrid Veggokassen är till för dig som vill göra klimatsmarta beslut och bli mer inspirerad att äta vegetariskt. Du får färska och fräscha råvaror där minst 25% är ekologiska. Framförallt får planeringshjälp för vardagsmaten och alla råvaror hem direkt till dörren. Tänk klimatsmart och hälsosamt och välj Middagsfrid – Veggokassen.

Mer om Middagsfrid

Middagsfrid är en av de ledande matkassar och erbjuder inte mindre än 6 stycken olika matkassar. Så chansen är stor att du finner en matkasse hos Middagsfrid som passar just dina behov och ditt hushåll.

Läs mer

4 Kommentarer

 1. Carl-Johan skriver:

  Tyvärr så är ju inte denna matkasse vegetarisk då osten kan innehålla animalisk löpe.
  Jag förstår varken varför man skriver att den är vegetarisk när den inte är det eller varför man inte kan undvika ost med animalisk löpe!

  • Sofia skriver:

   Hej Carl-Johan,
   tack för din kommentar. Vi får hänvisa dig och din fråga till Middagsfrid då vi endast samlar och jämför olika matkassar.
   Med Vänliga Hälsningar
   Sofia – http://www.hittamatkassen.se

   • Carl-Johan skriver:

    Hej

    Men hittamatkassen.se har ju också ett ansvar då ni skriver att detta är en ”helt vegetarisk kasse”, och har den i en lista för vegetariska matkassar (den är ju inte alltid vegetarisk).
    Listan på riktiga vegetariska matkassar är tyvärr väldigt kort och jag tror tex att ni med er hemsida skulle kunna hjälpa till att få fram riktiga vegetarisk matkassar genom att bara släppa igenom de matkassar som faktiskt är vegetariska. Om man inte har som krav att produkterna ska vara ekologiskt så finns det ju bra med ost som innehåller inte innehåller animalisk löpe.
    mvh
    Carl-Johan

 2. Sofia skriver:

  Hej Carl-Johan,
  Tack för din kommentar! Vi vill naturligtvis gå ut med så korrekt information som möjligt om vilken typ av matkasse det gäller, vegetarisk, ovo-lakto vegetarisk, vegansk osv. I ditt fall låter det som att du eftersöker en vegansk matkasse, vilket jag inte ser att det finns på marknaden just nu, men vi mottager gärna tips om du skulle känna till en sådan. Som jag förstår det så skulle en matkasse som är helt utan mjölk, ägg och ost mm kallas för vegansk.
  Vänliga Hälsningar
  Sofia

Kommentera eller Fråga