Ny färdiglagad matkasse från Mathem

Senast uppdaterad: 2014-10-02
Den här artikeln är uppdaterad för mer 6 månader sedan, prisangivelser och information om innehåll i matkassar kan vara föråldrat.

snabblagat-med-chef-in-a-box-3

Vi vill presentera Mathems nya matkasse  Chef in a box, det är en matkasse för 2 personer med 3 middagar. Och allt du behöver göra är att värma upp maten! Middagsportionerna är nämligen redan tillagade av välrenomerade kockar hos Mathem och levereras direkt hem till dig med goda tillbehör. Perfekt för ett hushåll som vill äta ekologiskt och KRAV-märkt och gott men inte har så mycket tid för matlagning. Testa  Chef in a box idag för 569 kr från Mathem.

Vilken typ av mat är det i Chef in a box?

Recepten och innehållet varierar mellan udda och jämna veckor och erbjuder på så sätt två varianter av Chef in a box. Udda veckor så innehåller matkassen en kryddig gulasch med persilja gräddfil och bröd. Vegetarisk Lasagne med stor sallad och en köttfärslimpa med gräddsås och lingon. På jämna veckor innehåller kassen pannbiff med lök, Lasagne och Laxpudding. Och till det flera goda tillbehör. Som nämnt ovan är råvarorna i rätterna ekologiska och KRAVmärkta, det är alltså inga skumma halvfabrikat här. Rätterna är också lagade av kockar, du värmer maten i micro eller vattenbad. Allt är lagat från grunden.

Beställ här från Mathem

Kommentera eller Fråga