Nötfärsbiffar med fänkålscrudité test av matkassen Kocken och jag

Senast uppdaterad: 2011-10-12
Den här artikeln är uppdaterad för mer 6 månader sedan, prisangivelser och information om innehåll i matkassar kan vara föråldrat.

Nötfärsbiffar med fänkålscrudité från Kocken och jag

Den fjärde och sista rätten från Kocken och jag som vi gjorde var nötfärsbiffar med fänkålscrudité, örtcreme och färskpotatis. En riktig fullpoängare, fänkålscrudité var något nytt för oss och vi fick återigen en ny upplevelse som vi kommer att göra fler gånger. Fänkålscrudité är finhackad fänkål, rödlök och äpple toppat med citron och olivolja. Örtcremen som vi fick till,vackert ljusgrön och smakade ljuvligt. De resterande sparrisarna passade verkligen bra till den här rätten också.

Testveckan med Kocken och jag

Det har varit en fröjd att stifta bekantskap med matkassen Kocken och jag. Vi kommer att sammanställa en längre recension av hela veckan med mer information om Kocken och jag och hur du beställer (om du bor i Göteborg) din matkasse. Vi kan verkligen rekommendera den här kassen, som sätter guldkant på vardagskvällarna.

Läs om alla rätterna och om Kocken och jag

 

Kommentera eller Fråga