Handla mat på nätet

Senast uppdaterad: 2018-01-15

Vi gjorde ett inlägg om den största tidstjuven från många hushåll, nämligen att handla mat. Den tid vi lägger på att planera och att åka och handla mat, tar stor mängd tid. Tid som du faktiskt skulle kunna lägga på annat. För många familjer blir möjligheten att spendera tid med barnen minskad och det för att andra uppgifter tar så pass stor tid under den begränsade stund som finns efter skola, jobb. Då ska allting hinnas med.

Färdiga matkassar från Mat.se

Det finns två olika färdiga matkassar för hemleverans från Mat.se. Den ena är vardagskassen, en färdigplanerad kasse med 5 middagar för 4 personer, du får recept och ser inköpslistan utifrån dessa, kassarna kan då variera i pris då det är olika rätter varje vecka. Barnkassen innehåller också 5 middagar för 4 personer och är smidiga lättlagade recept med utgångspunkt från barnfamiljen.

Handla mat på nätet

Du kan också välja att själv plocka ihop din matkasse efter de recept som finns på mat.se. Då handlar du med din digitala varukorg hos och samlar ihop de varor som behövs för de recept du valt ut.Det behöver faktiskt inte bli dyrare att handla maten på nätet och få den hemlevererad. Mat.se erbjuder gratis hemleverans av din mat som du handlar via nätet, minsta belopp måste vara 500 kr. Du hittar alla de varor som finns i butik på nätet. Så genom att handla hemma via datorn kan du lugnt se över vad som behövs för veckan och inte behöva åka iväg för att handla. Leveranser från Mat.se sker varje dag och du väljer själv om du önskar leveransen på dagen eller på kvällstid.

Handla från Mat.se här.

Läs mer

 

 

Kommentera eller Fråga