Handla mat hos Linas Matkasse

Senast uppdaterad: 2015-03-20
Den här artikeln är uppdaterad för mer 6 månader sedan, prisangivelser och information om innehåll i matkassar kan vara föråldrat.

LMK_LKT_KASSE 2014_20cm_SKUGGAHandla mat hos Linas matkasse. Nu kan du som kund eller du som vill bli kund hos Linas matkasse handla alla dina varor från Linas Matbutik. Utöver din matkasse med middagar så kan du alltså handla tvättmedel, mjölken, flingor allt det som du behöver till hushållet. Handlar gör du genom att gå in på Linas Matbutik på Linas hemsida. Du får varorna samtidigt som din matkasse levereras till ditt hem.

Bli kund hos Linas matkasse

Med över 600 postorter som leveransorter så är Linas matkasse en av Sveriges ledande matkassar för hemleverans. De blev också utnämnda av Aftonbladet som bäst i test 2014. Linas matkasse är en prenumeration som innebär att du får en matkasse med recept och råvaror hem till din dörr (och extravaror när du beställer det). Vill du avsluta din prenumeration gör du det senast 8 dagar innan nästa leverans. Det finns flera olika matkassar att välja mellan, med olika inriktning vegetarisk, barn, inspiration, laktosfri eller för det mindre hushållet. Du måste vara kund hos Linas matkasse och prenumerera på matkasse för att också beställa varor ur Linas Matbutik.

Linas Matbutik

Det finns en stor efterfrågan på att kunna handla alla matvaror på nätet, och vad passar bättre än att kunna få alla varor hem tillsammans med middagsmatkassen? Genom att göra det slipper du slösa pengar på bensin, du behöver inte släpa och bära eller köa, du sparar också tid. En annan bra sak är att matbutiken också har erbjudanden med fina priser. Precis som en ”vanlig” matbutik, fast du får mat direkt hem istället.

Mer information om Linas matkasse

 

 

Kommentera eller Fråga