Earth Hour – Ecoviva

Senast uppdaterad: 2015-08-06
Den här artikeln är uppdaterad för mer 6 månader sedan, prisangivelser och information om innehåll i matkassar kan vara föråldrat.
earthhour

Bild från Världsnaturfonden WWF.

Ecoviva är den officiella menyskaparen till årets Earth Hour WWF! Nu kan du beställa din Earth Hourkasse från Ecoviva med en smarrig vegetarisk och ekologisk meny. Kassen kommer att kunna köpas i Stockholm, Göteborg och Uppsala och levereras v.12 den 15: och 16:e mars. För varje ny kund donerar Ecoviva 100 kr till Världsnaturfonden (WWF). Sista dagen för beställning av Earth Hourkassen är 5:e mars.

Earth Hour 28:e mars 2015

Den 28:e mars går världens största klimatmanifestation av stapeln – Earth Hour. Det är då som människor över hela jorden tillsammans släcker ned alla lampor under en timme för att politiskt manifestera att klimatfrågorna bör tas på större allvar. I år är Earth Hour kl 20.30-21.30. Läs gärna mer på WWF om Earth Hour och hur du, din familj, företag, arbetsplats, skola kan bidra.

Ecovivas vegetariska Earth Hour Meny 2015

  • Stekt gnocchi med frästa medelhavsgrönsaker med grön pesto och pinjenötter
  • Vinnande morotssoppa med kokos/apelsin och handbakat stenugnsgräddat bröd med linsdipp
  • Mandelbullar med tomatbulgur och böncreme
  • Börek på fårost & spenat (turkisk fildodegspaj) med färgstark bönsallad

Beställer du matkasse från Ecoviva får du även en fin välkomstpresent i form av olivolja och balsamvinäger från Fontana.

 

Beställ och läs mer här

 

Kommentera eller Fråga