Beställ julmatkassen

Senast uppdaterad: 2016-11-09
Den här artikeln är uppdaterad för mer 6 månader sedan, prisangivelser och information om innehåll i matkassar kan vara föråldrat.

Det är en bit in i November och kylan har i skrivande stund verkligen gjort entré. Det är dags att börja göra beställning på julbordet i julmatkassen som både City Gross och Middagsfrid har som erbjudande julen 2016. Genom att beställa julmatkassen så får du i lagom utsatt  tid före julafton all din julmat levererad hem till dörren. Du slipper att handla och trängas i mataffären utan kan lugnt ägna dig åt andra aktiviteter som är trevligare julsysslor.

Middagsfrid erbjuder ett julbord samt även julgodiskassen för dig som önskar. Julbordet kostar 1995 kr och är planerat för 6-8 personer och innehåller både kalla och varma rätter samt juldessert. Beställ ditt julbord innan 11:e december ifrån Middagsfrid, leveransen sker v.51 mellan den 18:e-21:a december.

Även julgodiset kan få en skjuts med julgodiskassen från Middagsfrid, den innehåller råvaror till adventsfika och julgodis. Kassen är planerad för 6-8 personer och kan levereras från och med 20/11 till och med 20/12, 2016.

Detta ingår i julbordet i julmatkassen från Middagsfrid

julgodis-16_kampanjbild-web-525x350

Julgodis från Middagsfrid (Bild från www.middagsfrid.se)

kampanjbild_julbord_web-525x350

Julbord från Middagsfrid (Bild från middagsfrid.se)

Kalla tallriken:
Apelsininlagd sill
Pepparrot- & dragonsill
Kallrökt lax
Gravad lax
Hovmästarsås
Äggcaprese med räkor
Grönkålssallad
Cheddarost
Knäckebröd

Varma tallriken:
Julskinka
Julköttbullar
Prinskorv
Janssons frestelse
Rödkål med apelsin
Ljummen morots- & fänkålssallad
Saffranskokt brysselkål
Kokt potatis

Dessert:
Kardemummapannacotta med
krossade maränger
Pepparkakor

Julgodiskassar från City Gross

City gross erbjuder Lilla och Stora Julstöket där den lilla julgodiskassen (Lilla Julstöket 299 kr) innehåller 4 stycken recept med ingredienser till 4 st olika julgodis. Stora Julstöket (449 kr) är anpassad för 8 personer och innehåller recept och råvaror till 8 juliga sötsaker bland annat ingefärsdrömmar, saftiga lussebullar och pepparkakskulor.

Läs mer

Kommentera eller Fråga